Actualitate

Cartierul Mărăști prinde culoare: „Fiecare spațiu verde contează”

Au fost finalizate amenajările de pe Aleea Bibliotecii din Mărăști.

Au fost finalizate amenajările de pe Aleea Bibliotecii din Mărăști. Au fost finalizate amenajările de pe Aleea Bibliotecii din Mărăști.

Primarul a postat pe pagina sa de Facebook rezultatele finale ale amenajării și modernizării din Cartierul Mărăști. Acestea au avut loc pe Aleea Bibliotecii și au constat în 1850 mp de gazon și 450 mp de pavaj.

De asemenea, au fost am plasate 12 bănci și au fost plantați 45 de arbori. Aleea va dispune de acum înainte de sistem de irigat automat.


Din pozele postate de acesta, reiasă faptul că clujenii au început deja să se bucure de zona verde și amenajată. Boc a fost să verifice rezultatele, respectând purtarea măștii, chiar și în exterior.

Oamenii nu au ezitat să reacționeze

Reacțiile cetățenilor au fost vaste, de la cuvinte de laudă, până la sesizări asupra altor nemulțumiri și aspecte mai puțin plăcute ale orașului.


„Și uite așa, puțin câte puțin, se face. Sper să învețe și alți primari și consilieri din țară și să urmeze exemplele de la Cluj. Felicitări, domnule Boc!”, a comentat o doamnă.

„Dacă ar dispărea garajele din zonă, care arată execrabil și sunt de fapt depozit pentru comercianții din Piața Mărăști, s-ar putea face un loc de joacă pentru copii! În rest, felicitări! Intențiile de bine se văd”, a scris o altă persoană.


Citește și:

 

Someșul navigabil… un slalom printre gunoaie? Voluntarii au „scanat” gunoaiele de pe râu

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter