Actualitate

Mai mulți angajați ai unei carmangerii din județ, depistați pozitiv cu coronavirus

Angajații unei carmangerii din Câmpia Turzii au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Cel puțin 2 persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus la o carmangerie din Cluj Cel puțin 2 persoane au fost depistate pozitiv cu coronavirus la o carmangerie din Cluj

Cel puțin două angajate ale unei carmangerii din Câmpia Turzii au fost depistate pozitiv la noul coronavirus. Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, a confirmat zvonurile pentru Refleqtmedia.ro și pune totul pe seama măsurilor de relaxare.

„Din câte știu ar fi vorba despre 2 angajați, la al treilea nu i-a ieșit încă testul. Se întâmplă exact ceea ce am prevăzut în urmă cu două luni. Oamenii nu mai respectă măsurile, iar cazurile pozitive apar. Îmi reiterez, așadar, apelul față de cetățeni să respecte măsurile de distanțare fizică, să poarte măști în spațiile publice închise și să se spele cât mai des pe mâini”, a declarat primarul Dorin Lojigan.


Conducerea carmangeriei a venit și ea cu precizări după apariția cazurilor de coronavirus în cadrul firmei.

„Niciunul dintre șoferii noștri nu este pozitiv. Sunt, într-adevăr, două angajate, una fiind din focarul de la Luna, iar cealaltă fiind infectată din altă sursă. De asemenea, una dintre angajate este izolată în spital, urmând să primească rezultatul testului. Am făcut dezinfecție completă a carmangeriei și toți angajații vor fi testați pentru Covid-19”, a spus administratorul.


Citește și:

Raed Arafat, previziuni sumbre:„Astăzi vom avea între 850 și 900 de cazuri noi de coronavirus”

 


 

Polițiștii clujeni au împărțit amenzi persoanelor care nu purtau mască de protecție în autobuze

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter