monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Băuturi alcoolice pe care orice femeie trebuie să le încerce! (P)

Cărei femei nu îi place să iasă în oraș cu prietenele sau cu iubitul și să bea, din când în când, o băutură în cinstea ei?

Dacă te numeri printre cele care adoră cocktail-urile și tot felul de băuturi alcoolice de-a dreptul savuroase, trebuie să te asiguri neapărat că ai bifat pe lista ta aceste licori minunate.

Pe lângă faptul că îți vor da o stare de bine și te vor ajuta să te relaxezi în timpul liber, aceste băuturi alcoolice sunt ideale și atunci când vrei să îți servești musafirii cu ceva bun. Iată ce trebuie să încerci neapărat!


Vin roșu

Nici nu mai are rost să întrebi o femeie ce fel de vin bea, întrucât este de la sine înțeles că mai toate reprezentantele sexului frumos adoră vinul roșu. Pe lângă faptul că acesta conține resveratrol și foarte mulți antioxidanți care contribuie la menținerea sănătății inimii și a pielii, licoarea rubinie binedispune și relaxează.


Șampanie

Din categoria de bauturi alcoolice ideale pentru femei rafinate nu poate lipsi șampania, acea licoare cu bule nobilă care o face pe femeie să fie și mai sofisticată. Dacă îți place să bei șampanie, înseamnă că ești o fire grațioasă, elegantă și ai gusturi aparte. Vara, o poți savura și în cocktailuri speciale, cum ar fi Bellini sau Raspberry Fizz.


Cremă de whiskey

Din când în când, femeile se mai răsfață cu băuturi alcoolice dulci, care sunt ideale în loc de desert. Și cum caloriile nu se numără atunci când vrei să te distrezi și să te simți bine alături de cele mai bune prietene, un pahar cu cremă de whiskey este alegerea perfectă. Dulce și rafinată, crema de whiskey este ideală în orice context.


Lichior

O altă băutură perfectă pentru femei este lichiorul, întrucât acesta se regăsește în diverse sortimente și este extrem de dulce. Băutura distilată poate avea aromă de fructe, de ciocolată, ierburi sau condimente și este recomandată în cantități mici întrucât este foarte aromată și parfumată. Câteva shot-uri de lichior nu au omorât pe nimeni, astfel că le poți include în răsfățul tău săptămânal ca orice femeie care se respectă.


Gin

Dacă îți place ginul, îl poți savura în combinație cu apă tonică și lămâie sau în tot felul de combinații în cocktailuri. Cel mai cunoscut dintre ele este nimeni altul decât Dry Martini, un clasic, însă deloc banal obținut dintr-un amestec de gin, vermut alb, lime, măsline verzi și cuburi de gheață. Îl poți comanda la orice ieșire, dar este o idee mai bună să îl prepari acasă, deoarece în multe locuri nu se mai păstrează rețeta veche, iar cantitatea de vermut este mai mică decât cum cere tradiția.

Profită de cele mai bune băuturi alcoolice la prețuri avantajoase în magazinul online Beicevrei.ro! Aici vei găsi sortimente alese atât pentru gusturile tale, cât și ale prietenilor și vei reuși să îmbini cu succes pasiunea pentru băuturi fine a fiecăruia. Nu rata ofertele și creează-ți propriul tău bar acasă pentru seri pline de savoare și distracție!