Actualitate

Primăria vrea să construiască un campus universitar metropolitan. Boc: „Este cel mai important proiect strategic al Clujului din următorii 10 ani”

Primarul Emil Boc a dezvăluit că municipalitatea caută locație pentru construirea unui campus universitar metropolitan.

Primăria vrea să construiască un campus universitar metropolitan. Boc: „Este cel mai important proiect strategic al Clujului din următorii 10 ani” Primăria vrea să construiască un campus universitar metropolitan. Boc: „Este cel mai important proiect strategic al Clujului din următorii 10 ani”

Edilul a evitat să ofere mai multe informații despre acest proiect, arătând însă că primăria lucrează alături de universitățile clujene pentru găsirea unei locații pentru viitorul campus, spunând că acesta este cel mai important proiect strategic al Clujului în domeniul universitar din următorii 10 ani.

„Avem în discuție un proiect foarte important, de a realiza un campus universitar metropolitan. Este cel mai important proiect strategic al Clujului în domeniul universitar din următorii 10 ani. Nu vă pot spune unde este, pentru că acum lucrăm la locație cu universitățile, analizăm posibilitățile. Nu pot să vă spun așa ceva, pentru că o să explodeze prețurile în secunda doi dacă eu pronunț un cuvânt. Ne dorim un asemenea campus unde universitățile clujene să ofere studenților un cadru adecvat de locuire. Noi sprijim și în prezent toate universitățile în proiectele lor de a-și extinde și moderniza căminele, dar ne dorim să facem acest campus universitar metropolitan”, a declarat Emil Boc la un post local de radio.


CITEȘTE ȘI

Cazare la cămin sau chirie în Cluj-Napoca?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter