Actualitate

ACCIDENT BIZAR. O femeie a intrat în comă, după ce ȘI-A PRINS CAPUL la sistemul de decapotare al mașinii

O femeie de 32 de ani a fost transportată, sâmbătă dimineaţa, la spital în stare gravă, după ce şi-a prins capul în sistemul de decapotare al maşinii.

ACCIDENT BIZAR. O femeie a intrat în comă, după ce și-a prins capul la sistemul de decapotare al mașinii ACCIDENT BIZAR. O femeie a intrat în comă, după ce și-a prins capul la sistemul de decapotare al mașinii

Incidentul a avut loc într-o intersecţie din oraşul Constanţa. Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi sâmbătă dimineaţa cu privire la faptul că o femeie şi-a prins capul între haion şi sistemul de decapotare al autoturismului. Femeia a fost dusă în comă la spital.

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-faţă, capul i-a fost prins între haion şi sistemul de decapotare. Femeia are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare comatoasă”, au afirmat polițiștii.


Conform acestora, în maşină se aflau trei femei şi şoferul. În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

CITEȘTE ȘI


Accident în Luna de Sus. Un motociclist a ajuns la spital

 

abonare newsletter