Actualitate

Traian Băsescu, avertisment în legătură cu clanurile revenite în țară: ”Peste 6 luni e posibil să ne fie frică să ieșim pe stradă”

Traian Băsescu transmite un avertisment îngrijorător în legătură cu clanurile revenite în țară în perioada pandemiei de coronavirus.

Traian Băsescu, avertisment în legătură cu clanurile revenite în țară: ”Peste 6 luni e posibil să ne fie frică să ieșim pe stradă” Traian Băsescu, avertisment în legătură cu clanurile revenite în țară: ”Peste 6 luni e posibil să ne fie frică să ieșim pe stradă”

Fostul șef al statului a declarat că peste 6 luni este posibil să asistăm la o serie de infracțiuni comise de clanurile de rromi, iar siguranța oamenilor ar putea să fie pusă în pericol.

Băsescu a tras un semnal de alarmă și avertizează, printr-o postare pe Facebook, că o bună parte din „clanurile țigănești” care au revenit acasă refuză categoric să respecte legile ţării.


„Peste şase luni va fi prea târziu! Parte din clanurile ţigăneşti au revenit acasă şi par a refuza categoric să respecte legile ţării. Lupta acerbă pentru a controla afaceri ilegale în zonele pe care şi le-au auto-atribuit împingându-i la acte de violenţă greu de imaginat a se petrece în România cu doar câteva luni în urmă. Grupările de spărgători profesionişti de locuinţe specializate, în neutralizarea instalaţiilor de supraveghere şi devalizarea locuinţelor în doar câteva minute, își fac tot mai simțită prezența prin creșterea rapidă a numărului de locuinţe jefuite. Grupările de spărgători specializaţi în golirea bancomatelor, a caselor de bani de la sediul firmelor sau din magazine ,se mişcă şi ei cu dezinvoltură pe meleagurile natale după ce s-au specializat în Europa”, a scris Băsescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI


Ce se întâmplă cu românii care se întorc din STRĂINĂTATE

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter