monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Husse Suedia aduce la Cluj singurul serviciu de livrare GRATUITĂ la domiciliu, în aceeași zi în care plasezi comanda! (P)

Mai mult decât atât, poţi alege intervalul orar în care să îţi fie livrate produsele, pentru câinele şi pisica ta!

Ce este Husse? E simplu: un brand Super Premium de hrană şi produse pentru câini şi pisici. 
Cine este Husse? O companie suedeză care de peste 33 de ani, mai exact din 1987, a pus pe piaţă şi a dezvoltat continuu aceste produse. Iar când vorbim de piaţă, vorbim de 5 continente (Europa, America de Sud, America de Nord, Asia şi Africa) şi de peste 50 de tari de pe aceste continente. Iar noi, Husse Cluj, suntem bucuroşi şi mândri să putem oferi produsele Husse în oraşul nostru.

De ce se diferenţiază Husse de alte branduri de mâncare pentru animale?


Produsele Husse

Hrana Husse este ceea ce oamenii de știință numesc "hrană de a 3-a generație", adică o hrană completă care conține nutraceutice (probiotice, carotenoide, glucozamina și condroitina, antioxidanți, acizi grași Omega 3 și Omega 6). Toate aceste componente sunt recunoscute ca având efecte pozitive asupra sănătății și a condiției fizice. Așadar, mâncarea Husse nu doar asigură hrana necesară vieții, ci contribuie și la îmbunătățirea ei. Toate produsele noastre sunt preparate din ingrediente 100% naturale, care sunt atestate și pentru consumul uman. 


Serviciile Husse Cluj

Pe lângă produsele de o înaltă calitate, Husse Cluj îți oferă singurul serviciu de livrare GRATUITĂ la domiciliu, livrare care se face de regulă în aceeași zi în care plasezi comanda.


Nu știi ce produs este cel mai potrivit pentru câinele sau pisica ta? Un alt serviciu important pe care Husse Cluj ți-l oferă, de asemenea GRATUIT, este cel de consiliere nutriţională. Astfel împreună cu un consilier nutriţional Husse Cluj vei putea alege cea mai potrivită hrana pentru blănosul tău, astfel încât acesta să fie sănătos şi fericit.

Un aspect important de menţionat este ca produsele Husse nu au existat, nu există şi nu vor exista în magazinele clasice (PetShop-uri, Magazine Generale de Proximitate, Super Marketuri sau Hyper Marketuri). E normal, ne ocupăm noi direct de tot ce ţine de serviciile către voi: de la consiliere, comandă, livrare şi până la feedback şi suport.


Produsele noastre le poţi găsi şi comanda pe site-ul nostru www.husse.ro, apelându-ne direct 0770 619 204 (inclusiv whatsapp) sau ne poţi vizita în Showroom-ul Husse Cluj de pe strada Bucureşti, nr. 43, din Cluj Napoca.

Pentru că dorim să îţi oferim un cadou de bun venit, îţi lăsăm aici un cod de discount “hussecluj30”. Utilizând acest cod pe site-ul nostru obţii o reducere de 30 de lei pentru orice comandă de minimum 300 de lei.


Şi ca să îţi întărim convingerea de beneficiile pe care le putem aduce tovarăşului tău de încredere, poţi oricând să ne soliciţi o mostră gratuită şi ţi-o vom livra bucuroşi la tine acasă sau la birou.

Aşteptam cu drag să ne vedem!

Echipa Husse Cluj
https://www.facebook.com/hussecluj