Actualitate

Unde se pot relaxa clujenii FĂRĂ DECLARAŢIE pe durata STĂRII DE ALERTĂ

Clujenii pot ieşi liniştiţi din case pe perioada stării de alertă dacă respectă recomandările făcute de autorităţi.

Cei care locuiesc în zona metropolitană  se pot deplasa FĂRĂ declaraţie pe propria răspundere în nu mai puţin de 19 comune, inclusiv municipiul Cluj-Napoca.

Zona metropolitană are 1.603 de kilometri pătrați, ocupând 24% din teritoriul județului Cluj. Populația celor 20 de localități însumează 417.771 de persoane (Recensământ 2011), dintre care 324.576 locuiesc în Cluj-Napoca. Astfel, toţi cei care locuiesc în Aiton, Apahida, Baciu, Bonţida, Borşa, Căianu, Chinteni, Ciurila, Cojocna, Feleacu, Floreşti, Gârbău, Gilău, Jucu, Petreştii de Jos, Tureni, Vultureni, Săvădisla şi Sânpaul se pot deplasa între aceste localităţi şi municipiul Cluj-Napoca FĂRĂ declaraţie pe propria răspundere.


Unde se pot relaxa clujenii FĂRĂ DECLARAŢIE pe durata STĂRII DE ALERTĂ

Portiţa legată de zona metropolitană oferă şansa clujenilor să se deplaseze fără declaraţie pe propria răspundere în aproape toate locurile turistice importante din judeţ.

Pescarii se pot relaxa în linişte, dar cu respectarea unor norme stricte de protecţie, pe bălţile de pescuit de la Tureni. Iubitorii de natură pot vizita lacurile Gilău, Târniţa sau Someşul Cald, în timp ce „excursioniștii” se pot deplasa cu bicicleta sau pe jos în Pădurea Făget.


Din păcate, stațiunea balneo-climaterică de la Cojocna nu este deschisă publicului în această perioadă.

Citește și:


Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspundere

Ultimele Stiri
abonare newsletter