Actualitate

Încă un poștaș din Cluj a fost testat pozitiv cu coronavirus

Încă un angajat al Poștei Române a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Alți doi poștași au fost confrimați cu acest virus, în județul Cluj.

Este vorba despre un bărbat din Huedin, mânuitor de valori al Poștei Române, care este în prezent internat la un spital din Cluj.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat că toți cei 9 contacți direcți ai pacientului au fost testați negativ, fiind luate măsuri de dezinfecție la oficiul poștal.


"La Huedin a fost depistat pozitiv un angajat al oficiului poștal, mânuitor de valori, internat în prezent în Cluj. Au fost testați toti cei 9 contacți directi, negativi toți. Au fost luate măsuri de dezinfecție și nebulizare a oficiului poștal", a transmis Mircea Abrudean. 

Bărbatul din Huedin este al treilea angajat al Poștei care a fost confirmat cu coronavirus, în județul Cluj. Încă un bărbat din Huedin, șofer al Poștei, a fost testat pozitiv săptămâna trecută. De asemenea, o poștăriță care deservește mai multe localități din Cluj a fost infectată cu coronavirus, în aprilie


CITEȘTE ȘI 

Șofer la Poșta din Huedin, confirmat cu CORONAVIRUS

 


Poștăriță din Cluj, infectată cu coronavirus. A livrat pensii și alocații la sute de gospodării!

 

abonare newsletter