Actualitate

Avertismentul lui Marcel Vela cu privire la grătarul de 1 mai: „MAI şi instituţiile partenere nu se vor relaxa”

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, îi îndeamnă pe români să se gândească de două ori înainte să iasă din case de 1 mai.

Avertismentul lui Marcel Vela cu privire la grătarul de 1 mai: „MAI şi instituţiile partenere nu se vor relaxa” Avertismentul lui Marcel Vela cu privire la grătarul de 1 mai: „MAI şi instituţiile partenere nu se vor relaxa”

Ministrul de Interne a făcut un apel la români, să își analizeze prioritățile și să își protejeze sănătatea, în contextul aproprierii zilei de 1 mai. De asemenea, Marcel Vela a spus că relaxarea măsurilor după 15 mai se va face gradual. 

„Dragi prieteni, mulți dintre dumnevoastră m-au întrebat cum va arăta relaxarea după 15 mai. Aceste măsuri de relaxare vor fi făcute gradual. După 15 mai trebuie să fim și mai responsabili. Stiu că se apropie data de 1 mai și că vremea e frumoasă. E momentul să ne analizăm prioritățile și să ne dăm seama de ceea ce contează cu adevărat. Sănătatea și protejarea noastră și acelor dragi”, a declarat Marcel Vela.


CITEȘTE ȘI

ORDONANȚA MILITARĂ 10: Interval nou pentru deplasarea persoanelor de peste 65 de ani, zboruri suspendate spre mai multe țări

 

abonare newsletter