Actualitate

VIDEO Noaptea Învierii pe balcon. Emanuel Ungureanu: „Am înălțat o rugă către Cer”

Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu a ieșit pe balcon cu lumânări în noaptea Învierii.

Noaptea Învierii pe balcon. Emanuel Ungureanu: „Am înălțat o rugă către Cer” VIDEO Noaptea Învierii pe balcon. Emanuel Ungureanu: „Am înălțat o rugă către Cer” VIDEO

Parlamentarul clujean a cântat împreună cu fiica sa, Sofia, acompaniați de Corul Madrigal „Hristos a Înviat!”. În blocul din față, doi bătrânei și un cuplu tânăr au ieșit la geam cu lumânări. „A fost solemn și profund spiritual”, mărturisește Ungureanu.

„În timp ce cântam, gândul meu s-a îndreptat spre Cristian, un tânăr dependent de dializă din Suceava, infectat cu COVID-19. El se roagă și luptă pentru fiecare gură de aer de patru nopți lungi și grele”, dezvăluie deputatul.


„Să aveți Lumină în fiecare zi!”

„Am înălțat o rugă către Cer pentru el (Cristian – n.r.), pentru cei peste 600 de bolnavi infectați cu SARS-CoV-2 internați în Suceava, pentru cei peste 200 de suferinzi de la Cluj și pentru infirmierele, asistentele, brancardierii, șoferii de pe ambulanțe, medicii care luptă să le salveze viața”, povestește Emanuel Ungureanu.


„Paște Sănătos vă doresc, lângă cei dragi, în izolare, pentru că Dumnezeu iubește Viața!” – Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj

CITEȘTE ȘI:


Voci disperate. Descoperiți în fața coronavirusului, pacienții dependenți de hemodializă își strigă oful. După programul redus, sunt luați în râs de polițiști!

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter