Actualitate

Străzile din Cluj-Napoca, spălate în continuare cu detergent. VEZI lista străzilor programate marți

Firmele de salubritate vor spăla luni mai multe străzi din Cluj-Napoca, pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus.

Străzile din Cluj-Napoca, spălate în continuare cu detergent. VEZI lista străzilor programate marți Străzile din Cluj-Napoca, spălate în continuare cu detergent. VEZI lista străzilor programate marți

Străzile din Cluj-Napoca, spălate în continuare cu detergent

Firmele de salubritate vor spăla în luni mai multe străzi din Cluj-Napoca, pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus.


Municipalitatea a publicat lista cu străzile care urmează să fie spălate cu apă și detergent de către firmele de salubritate, luni.
Din sectorul Bratner, firma se va ocupa de spălarea străzilor: Str. Între Lacuri, Str.Dunării, Str.Siretului, Str.Sarmisegetuza, Str.Harghita, Str. Meșterul Manole, Str.Jiului, Str.Slatina, Str.Mureșului, Str.Streiului, Str. Nirajului, Str.Tulcea, Str.Galați.

Firma de salubritate Rosal se va ocupa de spălarea cu detergent a străzilor: Str. Taberei, Str. Arinilor, Str. Porțile de Fier, Str. Brateș, Str. Tășnad, Str. Șesului.

Citește și:


Dezinfecția în blocuri reîncepe miercuri. LISTA adreselor programate

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter