Actualitate

TRAGIC. A fost înregistrată cea mai tânără victimă de coronavirus din lume: un bebeluș de 6 săptămâni

Un bebeluş de doar şase săptămâni este cea mai tânără victimă a noului coronavirus. Copilul a murit după ce a fost adus inconştient la spital.

Bebeluşul a fost adus inconştient la spital săptămâna trecută şi nu a putut fi resuscitat. Decesul a fost anunţat miercuri de către guvernatorul Ned Lamont. Niciun alt detaliu nu a fost oferit despre acest caz.

Lamont a spus că cel mic ar putea fi cea mai tânără victimă „de oriunde” din lume.


„Cu tristeţe sfăşietoare pot confirma astăzi primul deces pediatric din Connecticut, legat de Covid-19. Un bebeluş de şase săptămâni a fost adus inconştient la spital şi nu a putut fi resuscitat. Rezultatele testului au arătat aseară că nou-născutul era Covid-19 pozitiv”, a transmis guvernatorul.

Statul american Connecticut are peste 3.120 de cazuri de coronavirus confirmate, precum şi 69 de decese.


Nu este cunoscut dacă bebeluşul avea probleme respiratorii sau alte afecţiuni medicale, informează Daily Mail. Totuşi, cazul de faţă întăreşte ceea ce medicii din întreaga lume continuă să spună: virusul este imprevizibil şi chiar dacă îi atacă mai mult pe cei bătrâni şi vulnerabili, au fost cazuri în care oamenii sănătoşi au fost grav de afectaţi de noul 2019-nCov.

Ultimele Stiri
abonare newsletter