monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Ce să urmărești la televizor, cât stai acasă în această perioadă (P)

Luna martie nu aduce veștile tocmai bune pentru cei care nu petrec mult timp în casă. Din nefericire, problemele medicale forțează foarte multe persoane să rămână acasă pentru cel puțin două săptămâni.

Dacă tot trebuie să-ți găsești activități în această perioadă, televizorul rămâne unul dintre cele mai bune moduri de a face trecerea timpului un pic mai suportabilă. Competițiile sportive au fost amânate pe termen nedeterminat, așa că filmele, serialele și documentarele rămân „salvarea” pentru fiecare dintre noi. Iată ce îți recomandăm să urmărești în această perioadă.

Brooklyn Nine-Nine

Lumea are nevoie în acest de umorul și optimismul secției de poliție 99. Căpitanul Raymond Holt este rigid, practicant rigurors al procedurilor și dornic să aducă o schimbare în secția în care imaturul detectiv Jake Peralta și colegii săi veghează asupra legii în New York. Serialul este definit de dialogurile rapide, clișeele specifice vieții de polițist și de acțiunea romanticizată. Fiecare episod durează în jur de 20 de minute, iar câteva dintre ele au parte de cameo-uri care te vor încânta, mai ales dacă ești la curent cu show-ul Saturday Night Live. Poți vedea Brooklyn Nine-Nine pe Netflix.


Modern Family

Dacă locuiești împreună cu familia, Modern Family este un bun serial în care poți vedea cum 3 familii navighează prin provocările zilnice. Cele 10 sezoane pe care le poți vedea pe HBO GO sunt presărate cu situații comice, dar din care personajele înfață și, în același timp, oferă câte o lecție despre viață, familie și relații. Îi vei recunoaște imediat pe Ed O’Neill, Sofia Vergara și Ty Burrell.

Explained

Dacă îți dorești să vezi documentare sub formă de pastile, Explained este ceea ce îți trebuie. Cu o durată de până la 18 minute, fiecare episod tratează aspecte importante ale vieții, explicate în mod simplu, grafic de către naratori pe care i-ai putea cunoaște. Fiecare dintre cele 30 de episoade disponibile pe Netflix este apreciat pentru modul eficient în care explică concepte ce ar putea fi considerate abstracte de către majoritatea privitorilor.


The Chef Show

Dacă petreci mai mult timp acasă, unul dintre lucrurile pe care le-ai putea face este să capeți mai multă experiență în bucătărie. Probabil că ultima persoană de la care te-ai aștepta să primești ajutor este Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man. După ce a regizat și jucat în filmul „Chef”, pasiunea pentru gastronomie a crescut, așa că acum ai parte de 20 de episoade în care Favreau și Roy Choi, cel care l-a antrenat pentru rolul din film, explorează tot ce ține de mâncare și de organizarea în diferite bucătării. Vei vedea și câteva vedete la lucru. Neapărat să le urmărești după ce ai mâncat, nu înainte.

Acestea sunt doar câteva dintre serialele pe care merită să le urmărești, însă nu uita nici de filme. Acestea apar și dispar mai frecvent decât serialele, de aceea nu le-am inclus în această listă. Cu toate astea, exemplele de mai sus durează mai mult decât suficient pentru a face această perioadă în care stai în casă a trece un pic mai repede.