Actualitate

Circulația multor trenuri, suspendată pentru limitarea răspândirii COVID-19

Circulaţia mai multor trenuri Regio şi Inter-Regio a fost suspendată, începând de miercuri, pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus.

Circulația multor trenuri, suspendată pentru limitarea răspândirii COVID-19 Circulația multor trenuri, suspendată pentru limitarea răspândirii COVID-19

CFR Călători a anunţat că, în urma Ordonanţei militare nr. 3 de marți, 24 martie, pentru combaterea răspândirii infecţiei cu coronavirus (COVID-19), suspendă temporar circulaţia unor trenuri în trafic intern, începând de miercuri.

Cu toate acestea, sursa citată a precizat că se va asigura în continuare circulaţia trenurilor de navetă pentru a facilita deplasarea la/dinspre locul de muncă şi circulaţia trenurilor pe distanţe lungi care să asigure legăturile inter-regionale.


Astfel, se suspendă temporar, printre altele, circulaţia trenurilor 12367 (366-1) Braşov – Cluj-Napoca și 12366 (367-2) Cluj-Napoca – Braşov.

„Facem apel la pasageri să respecte atât setul de reguli emis de Ministerul Sănătăţii pentru a preveni răspândirea infecţiei pe teritoriul ţării noastre, cât şi deciziile luate de Ministerul Afacerilor Interne şi Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, a transmis CFR Călători.

Ultimele Stiri
abonare newsletter