Actualitate

IdeaStudios a donat 10.000 € voluntarilor Beard Brothers, pentru achiziționarea de echipamente medicale

Echipa IdeaStudios se alătură companiilor clujene în efortul comun depus pentru a depăși criza Covid-19.

IdeasStudios a donat suma de 10.000 de euro ONG-ului Beard Brothers, bani cu care vor fi achiziționate echipamentele medicale necesare în lupta cu noul coronavirus, făcând apel și la alte companii din industrie să se alăture.

"Ne bucurăm că putem contribui.Echipa IdeaStudios se alătură companiilor Clujene în efortul comun depus pentru a depăși criza Covid-19. Pe calea asta chem și restul companiilor din Cluj și din țară la solidaritate. Am avut fiecare timp și am făcut profit mai mult sau mai puțin. E cazul să decidem ce facem cu banii și noi am decis să sprijinim sistemul medical", au transmis reprezentanții IdeasStudios.


“Consider că în astfel de momente dificile, personalul medical trebuie sprijinit cu orice preț.Prin activitatea noastră, am construit mereu jocuri web și conținut digital cu caracter educativ și de divertisment, destinate familiilor din întreaga lume. Acum, ieșim în comunitate cu un gest de solidaritate față de acești oameni și sperăm ca va fi adoptat de întreagaindustrie.”, ​declară Tudor Rad, acționar și mem bru fondator al Idea Studios.

 “Întreaga echipa Idea Studios sprijina inițiativa bărboșilor de la Asociația Beard Brothers. Cred că efortul lor merită salutat și încurajat. La nivel personal, realizez ca astfel de inițiative sunt încă insuficiente pentru a depăși acest moment delicat și vreau sa încurajez toata           comunitatea de business clujeana sa facă un pas în sprijinul autorităților. Din acest motiv îndemn companiile clujene de IT să se alăture, dacă nu au făcut-o deja, în special cele de jocuri unde prin creațiile noastre ajutam familiile sa treaca puțin mai ușor peste aceasta              “vacanță” forțată.”, ​completează Daniel Tămaș, acționar și membru fondator al Idea Studios.


Idea Studios, companie fondată de Daniel Tamas și Tudor Rad, la Cluj-Napoca, în 2007,pentru a dezvolta conținut digital dedicat adolescentilor si familiilor din întreaga lume. Cu un portofoliu de peste 4000 de jocuri web dezvoltate de o echipa de profesionisti si peste 13 ani de activitate în industria de jocuri, contribuie activ la dezvoltarea mediului educațional și de divertisment, la nivel local, național dar și internațional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter