monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Secretul unei ținute cu stil. Află cum să asortezi perechile de sandale damă din piele cu o rochie elegantă (P)

Atunci când te prezinți la un eveniment special, îți dorești să faci furori cu ținuta ta, doar că, de multe ori, alegerea outfit-ului perfect pare o misiune imposibilă.

Cu siguranță ți s-a întâmplat să îți achiziționezi o rochie elegantă și să fii nerăbdătoare să o probezi alături de perechea ta de sandale damă din piele preferată, însă când ai ajuns acasă, să realizezi că cele două obiecte nu se potrivesc.
Dacă problema nu este din cauza culorii, atunci sunt alte aspecte care se contrazic, precum materialul rochiei și al sandalelor, starea pe care ți-o oferă combinația acestor articole sau decupajul sandalelor care nu se potrivește cu lungimea pe care o are rochia. De aceea, pentru a nu fi dezamăgită atunci când probezi o ținută elegantă, ține cont de următoarele aspecte:

- Atunci când alegi o rochie simplă, poți face un contrast frumos cu sandale damă din piele naturală care au culori îndrăznețe. Astfel, poți crea din încălțămintea pe care o porți la un eveniment o pată de culoare interesantă, care va atrage atenția tuturor.


- La o rochie elegantă, cel mai indicat este să alegi sandale cu toc înalt, chiar dacă, de obicei, porți încălțăminte fără toc. Tocurile îți vor oferi grație, un mers aparte și te vor face să te simți mai sigură pe tine. Sandalele cu toc reușesc să înfrumusețeze orice ținută, așa că nu ezita să le alegi pentru evenimentele deosebite.

Cu toate acestea, dacă ai emoții atunci când porți acest tip de încălțăminte și îți dorești să te bucuri de o stabilitate mai mare, optează pentru sandale din piele naturală cu tocul gros. Astfel, te vei bucura în același timp și de rafinament, și de echilibru.


- O bună metodă de a atrage atenția asupra sandalelor pe care le porți este să alegi un model cu finisaj metalizat. Dacă ai optat pentru o rochie elegantă, dar simplă, poți purta cu încredere o pereche de sandale dama piele cu detalii metalice.

- Pentru a nu te confrunta cu dureri de picioare, alege sandale damă din piele 100% naturală. Acestea sunt rezistente, au un aspect impecabil și îți vor oferi confortul de care ai nevoie într-o seară de distracție.


- Atunci când alegi o rochie provocatoare cu paiete, volane sau alte accesorii, optează pentru o pereche de sandale simple. 

De asemenea, atunci când alegi ce articole de încălțăminte vei purta la o anumită rochie, ia în calcul următoarele sugestii și nu vei da greș:


- La articolele vestimentare albe, roșii, violet, în culori pastel, negre sau închise la culoare, poți opta pentru o pereche de sandale damă piele argintii;

- Sandalele negre se potrivesc la orice ținută de gală;


- O rochie neagră, albă, roșie sau verde poate fi asortată cu o pereche de sandale aurii;

- Încălțămintea roșie creează un contrast frumos cu îmbrăcămintea de culoare albă, neagră sau gri;

- Atunci când porți o rochie galbenă, maro sau albă, poți opta pentru sandale albastre;

- Optează pentru încălțămintea de culoare galbenă, atunci când porți rochii albe, negre sau verzi.

- Sandalele din piele naturală nude pot fi asortate ușor cu orice ținută într-o culoare aprinsă.