Actualitate

Evenimentele dedicate zilei de 15 martie, ANULATE de teama CORONAVIRUSULUI!

Uniunea Democrată Maghiară din România a anunțat că toate evenimentele publice dedicate comemorării Revoluției de la 1848 vor fi anulate, pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus.

Manifestările de 15 martie au fost anulate anul acesta, de teama răspândirii noului coronavirus Manifestările de 15 martie au fost anulate anul acesta, de teama răspândirii noului coronavirus

"Având în vedere noile măsuri de prevenţie impuse de autorităţi şi situaţia de risc pentru sănătatea publică, UDMR nu va organiza în acest an evenimentele publice de comemorare a Revoluţiei Paşoptiste. UDMR consideră că, cel mai important este ca oamenii să fie în siguranţă, sănătatea lor să nu fie în pericol", precizează, într-un comunicat, Biroul de Presă al Uniunii.

UDMR le recomandă maghiarilor ca în ziua de 15 martie să organizeze cel mult depuneri de coroane în mod individual sau în grupuri mici, organizate, în acest fel procedând şi liderii locali şi centrali ai Uniunii.


"Organizatorii locali vor anunţa orele la care se vor desfăşura depunerile de coroane. UDMR face apel la comunitatea maghiară să respecte regulile de sănătate publică!", se arată în comunicatul citat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter