monitorulcj.ro Menu
Actualitate

BĂTAIE pe Piezisă! Unul dintre liderii galeriei lui "U" Cluj, implicat în conflict. VIDEO

Rareş Ruha, unul dintre liderii galeriei lui "U" Cluj, a fost implicat vineri seară într-o bătaie pe Piezişă.

BĂTAIE pe Piezisă! Unul dintre liderii galeriei lui

O bătaie generală s-a iscat vineri seară în localul Solas de pe strada Piezişa din Cluj-Napoca, actorii principali fiind Rareş Ruha şi alţi componenţi ai brigăzii "Groparii" din cadrul galeriei Universităţii Cluj, dar şi mai mulţi studenţi.

Un martor a filmat întreaga scenă şi a mărturisit întâmplarea pentru ziarulclujean.ro:"Nişte băieţi din galeria lui U Cluj, adică Rareş Ruha, zis şi tiganu din Groapă, precum şi un alt tip cunoscut sub numele de berbecu au început să se bată cu nişte studenţi. Ruha a scos sabia pe strada Dâmboviţei acum 2 luni şi e sub control judiciar. Tot localul Solas a fost distrus", a spus martorul.


Poliţia clujeană a confirmat incidentul şi în prezent sunt efectuate cercetări pentru depistarea tuturor celor implicaţi.

Fanii Universităţii Cluj au ieşit de multe ori în prim plan prin acţiuni sociale frumoase, însă faptele săvârşite de anumiţi membri importanţi în localurile din Cluj pun într-o lumină proastă ceea ce face Peluza Şepcile Roşii. Rareş Ruha a fost cel care a fluturat o sabie pe strada Dâmboviţei din Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ 2 luni, el fiind implicat şi în alte scandaluri în care a fost victimă.


Un alt moment neplăcut creat de fanii Universităţii Cluj a fost la meciul cu FC Hermannstadt din barajul pentru promovarea în Liga 1. Fanii au intrat pe pista de atletism a stadionului şi au lovit un jandarm cu un scaun.