Actualitate

Ce maşină conduce Emil Boc ? Primarul care nu se fereşte să folosească transportul în comun

Ce maşină conduce Emil Boc ? Contestat de mulţi, iubit de şi mai mulţi, Emil Boc rămâne un model pentru mulţi primari la nivel naţional. Primarul nu se fereşte să folosească transportul în comun.

Ce maşină conduce Emil Boc ? Primarul nu se fereşte să folosească transportul în comun zi de zi Ce maşină conduce Emil Boc ? Primarul nu se fereşte să folosească transportul în comun zi de zi

Ce maşină conduce Emil Boc ? Edilul din Cluj-Napoca nu se fereşte să utilizeze transportul în comun zi de zi sau să meargă kilometri întregi pe jos. Boc a renunţat în cea mai mare parte la maşina personală şi deţine în garaj un Peugeot 208.

E limpede faptul că din momentul în care ajungi în vârful primărieri Cluj-Napoca îţi poţi permite şi maşini mai scumpe, însă omul care conduce cu o mână de fier oraşul de sub Feleac rămâne un model pentru toţi cetăţenii.


Boc şi-a descris singur maşina într-un interviu recent acordat afirmând că este micuţă, sprintenă la semafoare, uşor de parcat în locurile complicate şi cu mici probleme la drumurile lungi, în special când bate vântul.

Ce maşină conduce Emil Boc ?

Edilul Clujului deţine un Peugeot 208 din 2007, adică o maşină pe care o găsim pe site-urile de specialitate la un preţ de sub 5.000 de euro.  Boc a fost un adversar dur în ultimii ani pentru şoferii din Cluj-Napoca şi a încercat să-I lămurească pe cât mai mulţi dintre oameni că transportul în comun este de fapt soluţia pentru viitor.


Ce maşină conduce Emil Boc ? Măsuri pentru un trafic mai bun

Primarul a luat măsuri importante în ceea ce priveşte îndreptarea oamenilor către transportul în comun, iar cele mai mari investiţii au fost la nivelul CTP. Clujenii se bucură de o flotă nouă, majoritatea electrică, şi de benzi dedicate autobuzelor în cele mai importante zone ale oraşului. Dezvoltarea transportului în comun şi reducerea deplasării cu maşina personală este unul dintre scopurile lui Emil Boc în ultimii ani.

Edilul poate fi văzut în momente ale zilei folosind autobuzele Companiei de Transport Public Cluj-Napoca la fel ca alţi cetăţeni de rând, deşi deţine cel mai important post la nivel local.

Ultimele Stiri
abonare newsletter