Actualitate

Cursele charter Cluj-Tel Aviv operate de Sun d’Or mai așteaptă un an, din cauza CORONAVIRUSULUI

Compania israeliană Sun d’Or amână intrarea pe Aeroportul Internațional Cluj, cu curse charter spre Tel Aviv, din cauza epidemiei de coronavirus.

Operatorul ar fi urmat să introducă două curse charter pe săptămână pe ruta Cluj - Tel Aviv, începând cu luna mai, însă a anulat zborurile pentru sezonul estival din acest an, din cauza efectelor epidemiei de coronavirus.

 “Compania israeliană Sun d’Or, în 24 mai trebuia să înceapă zborurile regulate Cluj-Tel Aviv, ceea ce era un avantaj extraordinar - compania este deținută de El-Al, este compania low-cost a El-Al. Avem un zbor de Tel Aviv, dar era foarte important pentru că se mărea numărul de frecvențe și pentru că existau conexiuni din Tel Aviv spre mai multe destinații, ieri ne-au anunțat că, din păcate, din cauza efectelor coronavirusului au anulat pentru acest an și vor relua zborurile de anul viitor”, a spus directorul aeroportului, David Ciceo, într-o emisiune radio.


Ciceo a mai arătat că, până în acest moment, nu au fost anunțate alte intenții de întrerupere a zborurilor charter operate de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj și că speră ca acest lucru să nu se întâmple, întrucât în curând începe sezonul vacanțelor.

“Deocamdată își mențin zborurile, o să revenim cu mai multe informații la sfârsitul lunii legat de zborurile de vacanță și de evoluție. Este prematur să spunem, încă nu au luat anumite decizii. Noi sperăm să se stabilizeze situația, sperăm să rămână zborurile”, a adăugat Ciceo.

Etichete: coronavirus
abonare newsletter