monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Arhivare documente: cu focusul pe dezvoltare (P)

Începutul unui nou an înseamnă şi noi obiective, pentru anul 2020, CEO-ul Arhivatorul, domnul Florin Cuc, menţionează că obiectivul principal al companiei este dublarea cifrei de afaceri.

Pentru că acest obiectiv să poată fi realizat, compania are în vedere atât perfecţionarea serviciilor aflate în portofoliul companiei la momentul actual, cât şi extinderea capacităţilor de arhivare electronică.

Misiunea companiei de arhivare este de a oferi clienţilor săi oportunitatea de a înveşti resursele umane şi materiale în dezvoltarea propriei activităţi, luând astfel povara arhivării şi gestionarii documentelor de pe umerii acestora. Managementul companiei considera deosebit de important oferirea de servicii personalizate şi adaptate pe nevoile fiecărui client în parte, tocmai de aceea unul dintre proiecte de focus a fost extinderea acoperirii naţionale şi pe lângă depozitul de la Luncani, judeţul Cluj, deschiderea a două noi depozite în Timişoara, respective în Bucureşti. Astfel, fiecare client îşi va avea documentele în depozitul de proximitate, deci şi acces mai rapid la acestea.


Un alt pas important pe care compania l-a făcut în anul 2019 a fost achiziţionarea unui echipaj mobil de distrugere a documentelor, ce poate fi utilizat la sediul clientului. Acest echipament profesionist asigura distrugerea controlată, conformă şi în deplină confidenţialitate a documentelor, fapt ce extinde paleta de servicii arhivistice oferite de Arhivatorul. Compania este printre primele din ţara care oferă acest serviciu inclusiv prin angajaţii companiilor care au nevoie de distrugere, după o instruire prealabilă, serviciu a cărei detalii se regăsesc pe www.arhivatorul.ro.

Arhivatorul – Depozit de siguranţă este o companie ce a fost fondată în anul 2015, cu capital 100% românesc, la iniţiativa antreprenorului Florin Cuc. De-a lungul timpului, şi-a diversificat şi perfecţionat paleta de servicii, a investit în pregătirea personalului şi în achiziţionarea de echipament profesionist, totul pentru a se afirma în domeniu şi pentru a construi o relaţie bazată pe încredere şi profesionalism cu clienţii săi.


Efortul i-a fost răsplătit, Arhivatorul primind două premii importante la sfârşitul anului 2019 în cadrul Galei “Topul Naţional al Firmelor”, organizat de Cameră de Comerţ şi Industrie a României.

A ocupat locul II pe ţară pe sectorul său de industrie, la capitolul Întreprinderi Mici.


Mai mult de atât, a primit premiul I conform clasamentului naţional pe domenii de activitate, premiu oferit de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.