Actualitate

Schimbări la Înmatriculări Cluj. Ghişeu nou, trasee pentru şcoala de şoferi reînfiinţate şi promisiuni de relocare în Someşeni

Încă de la începutul anului, prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a dezvăluit că are în plan să mute Serviciul de Permise şi Înmatriculări situat pe strada Albac în sediul Vămii din Someşeni.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, şi-a făcut public raportul de activitate pe primele 2 luni de mandat.

În ceea ce priveşte Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, Abrudean este nemulţumit de timpii îndelungați de așteptare, condițiile improprii pentru  cetățeni și lucrători, dar şi de lipsă parcărilor din zona Albac.


“Zilnic, în intervalul 19.00-20.00 va fi deschis un ghișeu pentru persoanele juridice care au ca obiect de activitate comercializarea de autoturisme second hand. De asemenea, s-a redus timpul de procesare al dosarelor la ghișeu de la 10 la 5 minute. Efectul se va  putea vedea din 23 martie”, susţine prefectul în raportul de activitate.

Mai mult, Abrudean susţine că activitatea serviciului va fi relocată în clădirea Vămii din Someşeni, totul fiind pregătit pentru această mutare.


“Am făcut demersuri la Ministerul Finanțelor şi la Compania de Drumuri pentru parcări suplimentare. De asemenea, la Primărie pentru siguranța circulației, termenul fiind mai 2020”, susţine prefectul.

O altă măsură pentru descongestionarea traficului de pe strada Plevnei este şi reînființarea traseelor pentru școala de șoferi în municipiul Câmpia Turzii.


“Schema de traseu va fi de 2 zile în municipiul Cluj-Napoca și 1 zi în Turda, Câmpia Turzii şi Dej”, mai arată prefectul.

În ceea ce priveşte Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența  Pașapoartelor Simple, prefectul Clujului anunţă deschiderea unui punct de lucru, în 4 martie, în municipiul Câmpia Turzii, iar pe viitor acesta promite că se vor deschide şi în municipiul Dej şi oraşul Huedin.


CITEŞTE ŞI

Înghesuiala de pe Albac va deveni istorie? Serviciul de Permise şi Înmatriculări ar urma să se mute din Gheorgheni în Someşeni

Ultimele Stiri
abonare newsletter