Actualitate

INCENDIU la un apartament din cartierul Mănăștur

Incendiu pe Aleea Padin din Cluj-Napoca. Apartamentul unei femei de 70 de ani a fost cuprins de flăcări.

Incendiu pe Aleea Padin din Cluj-Napoca. Apartamentul unei femei de 70 de ani a fost cuprins de flăcări. Incendiu pe Aleea Padin din Cluj-Napoca. Apartamentul unei femei de 70 de ani a fost cuprins de flăcări.

UPDATE 13:00

Referitor la cauza probabilă a incendiului, s-a stabilit că, cel mai probabil, a fost vorba despre un defect al mașinii de spălat haine.

„Apreciem prezența de spirit și implicarea polițiștilor ajunși primii la locul incendiului de pe Aleea Padin, care s-au implicat activ în evacuarea bătrânei, în vârstă de circa 70 de ani, care se afla încă în apartament în momentul în care aceștia au sosit acolo”, transmite ISU Cluj.


Până la sosirea pompierilor, femeia a fost evacuată datorită implicării polițiștilor, care au reușit să scoată femeia din apartamentul în care se manifesta incendiul, evitând intoxicarea și mai gravă a acesteia.

Se scurseseră deja aproape de 20 de minute de când bătrâna se afla în apartamentul inundat aproape în totalitate cu fum.


ȘTIREA INIȚIALĂ

O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în cursul dimineții de miercuri, ca urmare a unui început de incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul I al unui bloc de locuințe de pe Aleea Padin, dinCluj-Napoca.

Pompierii au găsit apartamentul inundat în mare parte cu fum și flăcări care cuprinseseră mașina de spălat haine, situată în baia apartamentului. Focul a fost stins prompt de echipa de intervenție, fără a fi necesară evacuarea persoanelor din celelalte apartamente.


„O femeie de 70 de ani a fost evacuată de nepotul său de 24 de ani, înainte de sosirea pompierilor, și a fost consultată de către echipajul SMURD, dislocat la locul evenimentului. Cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, având în vedere posibilitatea de a fi intoxicați cu fum. Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o defecțiune a mașinii de spălat haine”, transmite ISU Cluj.

Etichete: incendiu cluj
abonare newsletter