Actualitate

Îi place să conducă, dar fără permis! Tânăr din Apahida, prins în repetate rânduri la volan

Un bărbat din Apahida a fost reținut de polițiștii clujeni pentru conducere fără permis. La fel a pățit și un tânăr din Vaslui.

Îi place să conducă, dar fără permis! Tânăr din Apahida, prins în repetate rânduri la volan Îi place să conducă, dar fără permis! Tânăr din Apahida, prins în repetate rânduri la volan

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 15:00, în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunal Apahida au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din comuna Apahida, cercetat pentrru conducerea unui autoturism fără permis.

Potrivit IPJ Cluj, acesta a mai fost depistat de polițiști și în anii anteriori (2017, 2018, 2019) în trafic, neavând permis de conducere.


De asemenea, la data de 11 februarie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia-Turzii au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Poienești, județul Vaslui, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Iancu Jianu, din Câmpia-Turzii, deși nu deținea permis de conducere.

În ambele cazuri se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Ultimele Stiri
abonare newsletter