Actualitate

Judecătorii au decis ce se întâmplă cu Serghei Arapu, basarabeanul responsabil de accidentul de pe Horea

Tânărul de 21 de ani care a provocat teribilul accident de pe strada Horea a fost prezentat, luni, în faţa magistraţilor clujeni.

Judecătorii au decis. Ce se întâmplă cu Serghei Arapu, basarabeanul responsabil de accidentul de pe Horea Judecătorii au decis. Ce se întâmplă cu Serghei Arapu, basarabeanul responsabil de accidentul de pe Horea

Potrivit IPJ Cluj, judecătorii au dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului sau modificarea/ ștergerea urmelor acestuia, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Vă reamintim că Serghei Arapu, tânărul de 21 de ani din Republica Moldova care a provocat accidentul mortal de pe strada Horea, duminică seara, și apoi a fugit de Poliție, și-a recunoscut greșeala fatală.


„M-am speriat! E prima dată când urc la volan băut. Eu foarte tare regret ce am făcut și îmi cer scuzare de la oamenii care au rămas vii. Îmi e tare greu să explic”, a declarat Arapu, în momentul în care a fost dus în faţa judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

CITEȘTE ȘI: Care este starea supraviețuitorilor din ACCIDENTUL MORTAL de pe strada Horea


CITEȘTE ȘI: Accident Horea. Un poliţist a sunat primul la 112 şi a fugit după tânărul care a provocat dezastrul

CITEȘTE ȘI: Cine e tânărul ce a murit în accidentul de pe Horea! Ultimul său mesaj: „Și am plecat...”

Ultimele Stiri
abonare newsletter