Actualitate

„Clujul pedalează”, la a V a etapă

<p />La sfârşitul acestei săptămâni, în 15 octombrie, va avea loc ediţia a V a a competiţiei „Clujul pedalează”, în Pădurea Făget. Lungimea traseului pentru începători este de 2,3 kilometri, iar la avansaţi de 4,3 kilometri.

Evenimentul se adreseaza iubitorilor de ciclism din Cluj-Napoca şi din toată ţara, care se pot înscrie în competiţie online sau în incinta Primăriei, Piaţa Unirii, nr. 1, în data de 14 octombrie, între orele 13.00 şi 19.00, sau în ziua competiţiei între orele 9 şi 9.30.

Categoriile concursului sunt triciclete pentru fete şi băieţi sub 6 ani, fete şi băieţi 6-8 ani, 9-11 ani şi 12-14 ani. De asemenea, există categoriile de adulţi începători, avansaţi, experţi şi seniori (peste 45 de ani). La categoria family, echipa trebuie să fie formată din două persoane, un adult şi un copil sub 14 ani. În funcţie de grupa din care face parte, fiecare concurent va parcurge de la 2 până la 6 ture. „Campionatul «Clujul Pedalează» doreşte să combine distracţia pe bicicletă cu spiritul de competiţie, cu mişcarea în natură şi promovarea ciclismului ca sport de masă”, au declarat organizatorii.   D.B.M.

Ultimele Stiri
abonare newsletter