Actualitate

Salvator şi în timpul liber! Un paramedic a sărit în ajutorul răniţilor implicaţi într-un grav accident din județul Cluj

Un paramedic al ISU Maramureș a acordat primul ajutor celor trei persoane rănite în accidentul de sâmbătă dimineața, între localitățile clujene Coplean și Câțcău.

Tânărul ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă

„În această dimineață, colegul nostru plt.maj. Ionuț Ahrițculesei, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident rutier, produs pe Drumul European 58, pe raza localității Coplean din județul Cluj. Ionuț ieșise din tură în această dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă.


Fără să stea pe gânduri, Ionuț a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime. Colegul nostru a anunțat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate în autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanți la trafic, până la sosirea salvatorilor de la ISU Cluj", au scris reprezentanţii ISU Maramureş pe pagina de Facebook.

Etichete: paramedic cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter