monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Samsung lansează o serie de frigidere Smart și atractive, care îți vor recomanda rețete și cresc odată cu tine (P)

Ca în fiecare an, marile companii au pregătit dezvăluiri de sensație pentru cel mai mare eveniment de tehnologie al anului, International Consumer Electronics Show – CES 2020. Samsung nu s-a dat în lături și în acest an vine cu două tipuri de frigider Samsung inedite.

Aceste tehnologii sunt un alt pas înainte către o bucătărie complet automatizată a viitorului, unde utilizatorii nici măcar nu trebuie să se gândească la mese, deoarece mașinile fac totul pentru tine.

Aceste tehnologii sunt un alt pas înainte către o bucătărie complet automatizată a viitorului, unde utilizatorii nici măcar nu trebuie să se gândească la mese, deoarece mașinile fac totul pentru tine.


Frigider Samsung care recomandă rețete

Imaginează-ți dacă, după o zi lungă de serviciu, frigiderul tău ar putea privi înăuntrul său pentru a vedea ce ai în stoc și apoi îți sugerează o masă compusă din aceste ingrediente. Asta a dezvoltat Samsung cu o nouă caracteristică de experiență de gătit personalizată pentru frigiderele sale, care va fi prezentată la CES 2020.


Această tehnologie combină platforma Smart Whisk Samsung de la Samsung cu camera foto ViewInside pentru un frigider Samsung Family Hub. Folosind recunoașterea imaginii alimentată de inteligența artificială, tehnologia este capabilă să înțeleagă elementele pe care le ai în frigider (inclusiv să urmărească datele de expirare) și să le utilizeze pentru a întocmi o listă cu sugestii de rețete. Acestea pot fi personalizate suplimentar pentru a încorpora nu numai ingredientele pe care le ai deja în posesie, ci și în funcție de preferințele alimentare specifice.

Versiunile anterioare ale gamei de frigider Samsung Family Hub permit utilizatorilor să vizualizeze de la distanță interiorul frigiderului lor pe un dispozitiv mobil prin intermediul camerelor încorporate.


„Integrarea Whisk cu ViewInside de la Family Hub are ca scop să ajute utilizatorii să rezolve creativ problema risipei alimentare”, a declarat un purtător de cuvânt al Samsung pentru Digital Trends. „O persoană obișnuită risipește 238 de kilograme de alimente anual, reprezentând 21% din produsele alimentare pe care le cumpără. Whisk’s Food A.I. înțelege ce este în frigiderul tău și recomandă rețete pentru a utiliza aceste ingrediente înainte de a se strica”, spune el.

Aceasta nu este tot ce poate face tehnologia Whisk. Samsung a creat, de asemenea, aplicații pentru iOS și Android, plus o extensie web Chrome, care poate ajuta utilizatorii să-și planifice și să facă cumpărături pentru mese, transformând rețetele salvate în liste de cumpărături colaborative. Să zicem, de exemplu, că un cuplu care lucrează face cu rândul în a găti cina în timpul săptămânii pentru ei și copiii lor. Ambii parteneri se înscriu la Whisk și au o listă de cumpărături partajată. Ambii pot adăuga elemente pe listă de-a lungul săptămânii. Aceasta se poate baza fie pe rețete, care pot fi scoase de pe internet, fie doar observând că anumite articole se termină.


Între timp, un frigider Samsung Family Hub va recunoaște automat ingredientele rămase și va arăta o listă de recomandări de rețete pentru a găti cu ingredientele rămase, care expiră cel mai curând. Inteligent, nu?

Frigider care crește cu tine


Un frigider care crește cu tine? Odată cu creșterea familiilor sau a copiilor, care la un moment dat se mută singuri, nu a fost niciodată un moment mai bun pentru un frigider Samsung care să se adapteze acestor lucruri. Samsung tocmai anunțat la CES 2020 acest frigider, un aparat colorat care vine într-o varietate de stiluri, dimensiuni și configurații.

Acest frigider Samsung BESPOKE face parte dintr-o nouă categorie de electrocasnice personalizate, unde utilizatorii pot alege dimensiunea, să adauge un alt compartiment dacă au nevoie de mai mult spațiu, să aleagă culoarea și finisajul preferat și chiar să personalizeze funcțiile.

Locuințele sunt din ce în ce mai mici, dar doar pentru că spațiul este o problemă nu înseamnă că nu poți avea frigiderul la alegere. Cu un frigider Samsung BESPOKE, poți alege propria configurație și dimensiune pentru a te încadra perfect în spațiul disponibil.

Gama de frigider Samsung BESPOKE are 8 dimensiuni, inclusiv un frigider cu 4 uși, o combină frigorifică cu 2 uși, cu frigider superior și congelator inferior, un frigider cu o ușă sau un congelator cu o ușă. Dacă alegi o unitate cu o ușă sau cu două uși, poți adăuga întotdeauna o altă secțiune atunci când ai mai mult spațiu sau dacă ai nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Dacă acum locuiești singur sau ca un cuplu și ai nevoie doar de un frigider simplu cu două uși, Samsung BESPOKE te-a acoperit. Dar dacă te muți într-o casă mai mare, ai câțiva copii sau ai nevoie doar de mai mult spațiu?

Cu un frigider Samsung BESPOKE poți adăuga secțiuni după cum ai nevoie. Dacă ai deja un model cu două uși, poți adăuga alta și să creezi o unitate cu 4 uși. Ai nevoie de un congelator de dimensiuni complete? Nu trebuie decât să adaugi unul la orice dimensiune și să te bucuri de mai mult spațiu pentru produsele congelate. Poți alege chiar două frigidere separate pentru a menține separate anumite tipuri de alimente.