Actualitate

IMAGINI DE POVESTE din zonele montane ale Clujului. Unde putem practica sporturi de iarnă în județul Cluj

Tocmai a trecut weekendul iar clujenii care și-au dorit să se aventureze pe zăpadă au pornit spre munte. Printre cele mai aglomerate zone au fost pârtiile din Muntele Băișorii și din Feleacu.

Stațiunile de schi din Munții Apuseni au fost pline. Mii de turiști din toate colțurile țării, dar și din străinătate s-au strâns pentru a se bucura de zilele de iarnă. 

În ultimele zile zăpada nu și-a mai făcut simțită prezența în județul Cluj, însă turiștii nu s-au lăsat demoralizați de acest lucru. La Mărișel există tunuri de zăpadă artificială, iar tinerii pot să practice sporturile de iarnă fără nici un fel de probleme.


Turiștii au urcat pe pârtiile de la Mărișel unde s-au aventurat ore întregi. 

„Sunt Ok pârtiile, întreținute. Am schiat foarte bine zilele trecute, ar fi foarte bine să fie și cartele pt o zi întreaga, dacă s-ar face o înțelegere cu Primăria”, spune un turist.


În ultimii ani, în județul Cluj au apărut noi pârtii de schi, amenajate în zone superbe și dotate după ultimele standarde. Pârtia de schi din Mărișel îi impresionează chiar și pe cei care încă nu știu să schieze.

În Muntele Băișorii cei mai numeroși sunt copiii. Sporturile de iarnă prind din ce în ce mai mult teren mai ales în rândul copiilor și tinerilor.


Sursa foto: Facebook- Buscat Resort - Baisoara / Partiile Marisel

Ultimele Stiri
abonare newsletter