Actualitate

Accident grav în județul Cluj. A intervenit elicopterul SMURD

Un accident rutier grav, în care au fost implicate trei autovehicule, a avut loc în localitatea Răzbuneni, comuna Bobâlna. Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

O șoferiță de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției datorită neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu alte 2 autoturisme parcate.

„Conducătoare auto în vârsta de 20 ani, începatoare, circulând pe direcția Dej spre Bobâlna a pierdut controlul asupra direcției datorită neadaptării vitezei în curbă, intrând în coliziune cu alte 2 auto parcate. Conducătoarea auto și încă două pasagere sunt vătămate. La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD”, transmite IPJ Cluj.


Pompierii au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate, dintre care două răsturnate în șanțul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului.

„Două tinere se aflau blocate într-unul dintre autoturisme. Pompierii au deblocat portierele pentru a asigura accesul la cele două persoane, astfel încât să poată fi evaluate de echipajele medicale. Acestea au ieșit singure și au fost consultate de către echipajele SAJ și a elicopterului SMURD.


Trei tinere au fost consultate și transportate la spital, una cu elicopterul SMURD la UPU Cluj și două la CPU Dej. Toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante”, transmite ISU Cluj.

 

abonare newsletter