monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Culoarea anului 2020 la tine în dormitor. Iată unde găsești lenjerii de pat albastre (P)

După cum ai auzit deja, superbul albastru a fost desemnat culoarea anului 2020.

Această culoare minunată este deosebit de versatilă, mai ales atunci când vine vorba să o folosești pentru a-ți decora casa. În funcție de nuanța pe care o alegi, albastrul poate să ofere un aer elegant, clasic, modern, visător etc.
Să aduci această culoare, foarte în vogă în următorul an, în dormitorul tău poate să aibă efecte benefice și să îți ofere o stare de bine atunci când te întorci acasă, la patul tău. Dacă reușești să găsești lenjerii de pat confecționate dintr-un material de calitate și cu un model care să fie pe placul tău din punct de vedere estetic, este posibil să ai parte de cel mai bun somn din viața ta.

Oferta de lenjerii de pat este foarte variată, de aceea se poate dovedi că alegerea unei lenjerii să fie mai dificilă decât ți-ai imaginat. Confortul trebuie să fie, întotdeauna, pe primul plan. În același timp, atunci când cumperi lenjerii de pat, cauți să faci o investiție pe termen lung, astfel lenjeriile trebuie să fie de calitate înaltă, cu rezistență crescută la multiple spălări. Și, nu în ultimul rând, este de preferat să găsești lenjerii la un preț accesibil, care să nu influențeze calitatea acestora.


Toate aceste criterii sunt întrunite în produsele oferite de magazinul online Patulmeu.ro, unde vei găsi cel mai bun raport calitate-preț la lenjerii de pat în culoarea anului 2020, albastru. Descoperă, în cele ce urmează, câteva lenjerii de pat albastre în care vei avea cele mai frumoase vise din viața ta.

Simplu și elegant - lenjerii uni din Damasc


Simplitatea este întotdeauna o alegere potrivită. Îndreaptă-te spre una dintre lenjeriile din Damasc, de patru piese, pentru un pat dublu. Nuanțele de albastru în care vin aceste lenjerii de pat sunt albastru-roial și albastru clasic. Confecționată din bumbac 100% damasc, este fină și rezistentă în timp. Aspectul lucios, rezultat din materialul satinat, le conferă o eleganță deosebită.

Cele mai multe hoteluri dețin lenjerii de pat din damasc, mulțumită rezistenței în timp dovedită a acestora. Rezistența lor, eleganța și simplitatea le fac o alegere potrivită pentru dormitorul oricui.


Bleu și albastru clasic - Lenjerii din bumbac satinat

Fiind o culoare clasică, nu are cum să fie deranjant dacă aduci diferite nuanțe de albastru în dormitorul tău. Lenjeria de pat uni vine în două nuanțe, în bleu și în albastru clasic, oferind patului tău o notă sensibilă, gingașă. Bumbacul satinat este o soluție foarte bună pentru cei care nu vor să cheltuiască foarte mulți bani, dar să aibă lenjerii de pat confortabile, care să se potrivească oricărui anotimp.


Nuanțe marine pentru visători

Și lenjeriile cu model sunt la fel de interesante! Una dintre cele mai populare este lenjeria de pat fabricată integral din bumbac 100% natural. Aceasta are imprimat un far portuar. Luminile de navigație te duc cu gândul la o călătorie pe mare și nu fac altceva decât să îmbie la visare și la relaxare. Din fericire, albastru este, prin excelență, o culoare acvatică, astfel este foarte ușor să găsești lenjerii de pat cu inspirație maritimă.


Cel mic descoperă universul mulțumită albastrului infinit

Copilașii sunt curioși din fire și ar vrea să descifreze orice mister. Ce poate fi mai fascinant decât universul în care trăim? Ajută-l pe cel mic să descopere magia infinitului cu ajutor unor lenjerii de pat al căror model conține cerul înstelat. În nuanțe de albastru, negru și gri, lenjeriile de pat care înfățișează galaxia vor arăta minunat în camera copilului tău!