Actualitate

Noul an le aduce clujenilor 1.253 de LOCURI DE PARCARE NOI! 4 parkinguri noi, date în folosință în 2019.

Noul an va aduce pentru clujeni 1.253 de locuri noi de parcare. Dacă termenele de finalizare vor fi respectate.

Clujenii vor avea la dispoziţie din 2020 încă 1.253 de locuri noi de parcare care vor fi date în folosinţă o dată cu încheierea celor două parkinguri de pe strada Primăverii, precum şi cel din Haşdeu sau Mogoşoaia.

"Patru parkinguri noi vor fi gata în 2020. Un număr de 1253 de noi locuri de parcare vor apărea în acest an în parkingul din Haşdeu, Primvăreii 8, Primăverii 20 şi Mogoşoaia. Vom începe demersul pentru alte 2 parkinguri moderne.  Cele patru vor fi gata în partea a doua a anului, conform graficului de lucru. Ele vor fi finalizate în 2020 începând cu luna iulie.", a declarat Boc.



- Parkingul Mogoşoaia        -  292 de locuri
- Parkingul Primăverii Nr. 8  -  266 de locuri
- Parkingul Primăverii Nr. 20  -  375 de locuri
- Parking Haşdeu                  - 320 de locuri

Edilul a reamintit despre proiectul Centurii Metropolitane, dar şi alte proiecte importante care vor fi încheiate în 2020


"Vom obţine avizele şi vom realiza documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie pentru a putea organiza licitaţia în ceea ce priveşte Centura Metropolitană. Am simţit un sprijin din partea noului Guvern şi avem nevoie deoarece vorbim de un proiect de 38 de kilometri. Am încredere că noul Guvern îşi va întoarce faţa spre Cluj, deoarece în ultimii 7-8 ani nu am primit susţinere pentru niciun proiect.  În luna februarie instanţa va decide în alb-negru şi ce se va întâmpla în privinţa licitaţiei pentru metrou. Vom finaliza strada Ferdinand, vom termina Turnul Pompierilor, vom finaliza primul cimitir modern care va aduce 5600 de locuri de veci în Someşeni. Vom finaliza parcul dintre Lacuri şi vom finaliza prima stradă Smart din România.", a spus Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter