Actualitate

Târg de job-uri pentru cadre medicale

<p />Târgul de cariere, educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul sanitar din Europa “Cariere în Alb” va fi prezent în această toamnă în 17 oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Târgul “Cariere în Alb” reuneşte peste 20 de expozanţi, care oferă un total de aproximativ 8.000 de locuri de muncă în întreaga Europă, oferte de educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul medical. La Cluj-Napoca evenimentul va avea loc în 13 noiembrie.

Anul acesta ofertele de locuri de muncă vin din Marea Britanie, Ţările Nordice, Franţa, Belgia şi Germania pentru medici generalişti, internişti, farmacişti, medici pentru anestezie terapie intensivă, pentru cardiologi, pediatri, asistenţi medicali. Iniţiată de o echipă de tineri studenţi şi absolvenţi de medicină, ideea târgului ”Careers in White” a pornit în 2008 iar întreg proiectul a demarat cu prima ediţie în toamna anului 2009. Conceptul de “Careers in White” s-a dezvoltat pe ideea promovării programelor educaţionale şi a ofertelor de locuri de muncă ce vin să susţină cadrele medicale în dezvoltarea carierei şi în evoluţia lor profesională, şi nu exclusiv în găsirea unui loc de muncă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter