monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Revelion 2020 în inima orașului Cluj-Napoca (P)

Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca invită clujenii și pe toți cei care vizitează Clujul în această perioadă, la Revelion 2020 în Piața Unirii!

Pentru sfârșitul anului 2019, Primăria a pregătit momente artistice cu interpreți de muzică etno, dance și live band, care vor crea o atmosferă memorabilă, oferind un spectacol energizant, pentru toate gusturile:

- La ora 22:00, pe scena din Piața Unirii va începe concertul oferit de trupa Datina;
- de la 23:00 va continua, pe scena de la kilometrul 0 al orașului, trupa DJ Project;
- În Piața Avram Iancu, de la ora 00.00, va avea loc un impresionant spectacol de artificii, care va marca trecerea în Noul An. Momentul va fi sărbătorit cu peste 750 de sticle de șampanie.
- Seara se va încheia în Piața Unirii alături de Arpy & Zip Band, care vor concerta de la ora 00:15.

Clipul video de promovare poate fi urmărit aici:


https://www.facebook.com/watch/?v=479233099666894

Primăria Municipiului Cluj-Napoca organizează aceste evenimente în cadrul de poveste creat de Târgul de Crăciun Cluj-Napoca. Participanții la evenimentele de Revelion au ocazia de a se bucura de atracțiile târgului pentru ultima dată în această ediție: carusel cu luminițe, iglu cu urși polari, un joc de mari dimensiuni, produse de sezon, migdale și nuci glazurate, cozonaci, ceai sau vin fiert cu scorțișoară, produse tradiționale, produse lucrate manual și o gamă largă de produse gastronomice de sezon etc.


Intrarea la patinoarul din Piața Unirii va fi gratuită în data de 31 decembrie, după următorul program:

⛸10:00-11:30
⛸12:00-13:30
⛸14:00-15:30
⛸ 22:00-01:00 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                         


Organizator: Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca 

Parteneri principali: Terapia - o companie SUN PHARMA, Bergenbier, NTT DATA Romania, Banca Transilvania, Coca-Cola, Farmec, Coral Impex.


Parteneri media: Infotrafic - Radioul de pe strada ta, Radio Impuls, România TV, Look TV, Actual de Cluj, Cluj Capitala, Cluj.com, ClujLife, Clujust, Clujul Cultural, Cluj Info, Făclia, Gazeta de Cluj, Media 9, Monitorul de Cluj, Napoca News, Realitatea FM, Servus Cluj, Știri de Cluj, Transilvania Reporter, Ziua de Cluj.