Actualitate

Gata cu „jungla” de la Aeroport? Licențele unor taximetriști au fost retrase

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a dezvăluit că au fost retrase licențele unor taximetriști din pricina haosului de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Gata cu „jungla” de la Aeroport? Licențele unor taximetriști au fost retrase pentru neregulile găsite Gata cu „jungla” de la Aeroport? Licențele unor taximetriști au fost retrase pentru neregulile găsite

În 2020, GoTo Parking întâmpină pasagerii Aeroportului Cluj (AIAIC) cu noutăţi. Astfel, o staţie de autobuz va funcţiona în parcare, iar pasagerii vor avea la dispoziţie modalităţi multiple şi moderne de plată. Edilul s-a arătat încântat de acest proiect, declarând că demersul este „în linie dreaptă”. Totuși, Boc speră ca taximetria nereglementată să dispară o dată pentru totdeauna de la Aeroportul Cluj.

„Nu este firesc, mereu am avut o mare problemă cu Aeroportul, cu poarta de intrare în oraș. Mă refer la faptul că era partea de taximetrie nereglementată. Nu era admisibil să fie acea junglă, fiecare lua pe cine putea, la orice preț. Erau lucruri care nu erau în regulă, așa că am retras un număr important de licențe de taxi pentru încălcarea regulilor de la Aeroport”, a precizat Emil Boc, la un post de radio local.


Edilul a punctat că, începând cu data de 1 ianuarie, vor fi scoase la licitație și licențele pentru taximetrele electrice. De asemenea, referitor la majorarea tarifelor de taximetrie, Boc a dezvăluit că hotărârea a fost comunicată prefectului, iar în termen de 5 zile de la comunicare – în data de 26 sau 27 decembrie – vor intra în vigoare noile tarife. Mai multe despre acest subiect, citește în „Ce se ascunde în spatele majorării tarifelor de taxi? Vrem să avem mai multe taxiuri ziua”.

CITEȘTE ȘI: „Rechinii” de la Aeroport, în continuare o problemă pentru clujeni: „Sperăm să eradicăm această practică odată pentru totdeauna!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter