monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Oferă-le celor dragi ceva special de sărbători! Handmade de la Pralina - GALERIE FOTO (P)

Mereu vorbim despre bucurie, frumusețe, fericire și dorim să avem parte de ele permanent în viețile noastre.

 Însă uneori credem că toate acestea sunt atât de departe încât uităm că lucrurile și gesturi simple, făcute din inimă cu sinceritate și bunătate, grijă și apreciere, ascund în ele farmecul acestor virtuți.

Cu atât mai mult acum, când magia încântătoare a sărbătorilor de iarnă ne cuprinde, să oferim devine cea mai nobilă faptă pe care o putem face celor dragi. Să le dăruim dragoste, clipe petrecute alături de ei, colinde pline de farmecul Crăciunului și delicii artizanale făurite cu multă grijă și excelență chiar aici, in inima Transilvaniei.  


În așteptarea celui mai frumos moment al anului

Pentru ca timpul împărtășit cu cei dragi să fie cât mai generos și lipsit de stresul pregătirilor, varietatea noastră de prăjituri este alegerea inspirată pentru ca masa de Crăciun să aibă deopotrivă gustul de odinioară meșteșugit după cele mai înalte standarde ale prezentului. Tuturor ne place să avem multe opțiuni pentru fiecare alegere, de aceea, în cofetăriile Pralina o să regăsiți patru game diferite de prăjituri, distribuite în selecții clasice, autentice cât și selecții pentru cele mai sofisticate papile gustative.

Descoperă care este pe gustul tău

Clasică dar mereu pe gustul multor pofticioși este selecția „Prăjituri de casă” în care sortimentele Cocos, Doboș, Lămâie, Cappuccino, Albinița sunt soluția echilibrată atât ca și varietate de arome cât și ca buget. Pentru că avem 20 de ani de experiență în ale cofetăriei, am creat rând pe rând sortimente proprii de care suntem mândrii.


Selecția „Specialități Pralina” se numără printre rețetele noastre proprii, cuprinzând sortimentele Napoleon, Yogurta, Caravella, Crunch.

La mare căutare în vitrinele noastre este selecția „Bunătăți de la Pralina”, gama premium a prăjiturilor de casă, în care abundența ingredientelor precum nuca, cocos, brânză de vacă, mac, vanilie, cacao, alune se îmbină perfect și formează sortimentele Tasty, Roma, Viena, Orient, Snickers.


Sunt vedete în candy bar-ul Pralina, preferate deopotrivă de cei mici și cei mari, acum zâmbetul pe buze și plăcerea gustului desăvârșit de fiecare dată. Profiterol, mini amandine, părjitura “Deliciu cu fructe” și mini tartele cu fructe sunt selecția „Miniprăjituri Delicia” și garantăm că va face furori.

Iar acum, mai rămâne doar să ne surprinzi cu preferințele tale. Te așteptăm pe la noi. 
Echipa Pralina