monitorulcj.ro Menu
Actualitate

GoTo Parking le dă celor care tranzitează aeroportul din Cluj ocazia unei revederi cu cei dragi lipsite de griji (P)

Odată ce s-a încheiat prima fază a lucrărilor de dezvoltare și modernizare a parcării Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, GoTo Parking a intrat în sezonul festiv, a adăugat tradiționalele luminițe și e gata să îi întâmpine pe cei care se întorc acasă de sărbători și să le simplifice experiența tranzitului de la aeroport până în oraș.

Mai mult, le oferă oportunitatea unei revederi lipsite de griji cu familia, prietenii și apropiații datorită noilor sale dotări. Echipa de proiect le-a instalat în prag de sărbători pentru ca aceia care tranzitează aeroportul să petreacă mai puțin timp acolo, având astfel mai mult pe care să îl dăruiască celor dragi.  

Așa că acum GoTo Parking este perfect automatizată, ba chiar are o stație mobilă de plată Sense Paydroid, cu un software unic în România. În plus, modalitățile de plată sunt variate, de la numerar la card contactless, așa că poți să achiți rapid și dacă ai venit fără cash. Totodată, traficul din GoTo Parking a fost fluidizat datorită sistemului de ghidare instalat în parcare, așa că aceia care abia așteaptă să ajungă acasă și să se bucure de sărbători alături de cei dragi o pot face mult mai repede. Printre noile avantaje ale parcării Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj sunt incluse și staţiile de intrare Sense SI, cele de ieşire Sense SE, barierele de acces și sistemul LPR (License Plate Recognition). În viitorul apropiat, vor fi instalate și trei noi bariere, pentru a facilita și mai mult accesul secundar către oraș.


Cum traficul zilnic în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este de aproximativ 2.100 mașini, echipa care se ocupă de GoTo Parking va lua măsuri în noul an pentru a contribui la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De curând, testele de trafic făcute cu un autobuz electric aparținând RATUC pentru a încerca diverse soluții de mutare a stației de autobuz existente în interiorul parcării au avut rezultate pozitive. În consecință, a fost identificat cel mai bun traseu pentru autobuz și introdus în planul de eficientizare a GoTo Parking, așa că, în 2020, cei care tranzitează aeroportul vor beneficia cu mai mare ușurință de sistemul de transport în comun al orașului, iar cantitatea emisiilor va fi redusă.

Prima etapă etapă a lucrărilor de modernizare și dezvoltare a parcării Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj a necesitat aproximativ două milioane de lei. Iar investițiile vor continua pentru ca pasagerii care se bucură de GoTo Parking să aibă la dispoziție o parcare smart, aliniată la cele mai înalte standarde, una care poată fi mândria Clujului în 2020.


GoTo Parking vă urează Sărbători fericite!