Actualitate

10 echipe au participat la InfoQuiz Night, eveniment caritabil pentru Bursa de Educație

Zece echipe, în jur de 50 de persoane, au participat la evenimentul InfoQuiz Night, desfășurat la Zorki Photo Cafe luni, 16 decembrie.

Evenimentul a fost organizat de echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta și a fost unul caritabil, în beneficiul surorilor Delia și Camelia Bud. Cele două adolescente sunt beneficiare ale Bursei de Educație, în urma unei campanii de strângere de fonduri care a fost începută anul trecut.

Participanții la Quiz Night s-au înscris în urma unei donații minime recomandate, în valoare de 10 lei/persoană. La finalul serii, s-au strâns aproape 600 de lei numai din taxa de participare – ceea ce înseamnă bursa pe o lună, pentru cele două surori.


Echipele înscrise în concurs au avut maximum 5 membri și au primit 60 de întrebări, plus două întrebări facultative, pentru extra-premii. A fost nevoie și de 10 întrebări pentru departajarea echipelor de pe locurile 2 și 3. La final, câștigătorii au fost răsplătiți cu premii oferite de sponsorii campaniei: pachet de cazare, masă și ski oferit de Turist Șuior, vouchere valorice Napolact, abonamente la sala de fitness Away Club, vouchere pentru workshop-uri și praline de la MaximilianChocolat, un tablou original Beauty of Colors și un cheesecake oferit de Cheesecake à la Cluj.

Echipa InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! a demarat campania Bursa de Educație în octombrie 2018. Radioul care emite numai în stațiile de autobuz din Cluj-Napoca sprijină prin această bursă copii și tineri aflați în dificultate, pentru a-și termina școala.


Timp de opt ani, echipa InfoTrafic a oferit bursa lunară, în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj, unor tineri din județul Cluj. Din toamna anului 2018, beneficiarele Bursei de Educație sunt două surori din Baia Sprie, Maramureș, care și-au pierdut tatăl în urma unei boli necruțătoare. Fondurile Bursei de Educație sunt administrate de Asociația Christiana, care oferă celor două surori câte o bursă lunară în valoare de 300 de lei.

De asemenea, în decembrie 2018, InfoTrafic a organizat o tombolă caritabilă, prin intermediul căreia persoane fizice au donat în contul Asociației, cumpărând „biletele” virtuale și primind șansa să câștige cadouri de la sponsorii campaniei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter