Actualitate

Emil Boc îl laudă pe şoferul de la CTP care a restituit o sumă mare de bani: "La Cluj este o normalitate! Trebuie să îl premiem"

Emil Boc a ţinut să îl felicite pe Vasile Rusu, şoferul de la Compania de Transport Public, care a găsit o sumă de bani şi a restituit-o.

Întâmplarea s-a petrecut săptămâna trecută, când o tânără din Manchester, studentă la medicină în Cluj-Napoca, și-a uitat geanta în care se aflau 3.200 de lire sterline, precum și 2.200 lei, pe un scaun din troleibuzul 5.

 "Vreau să vorbim puţin şi despre un lucru minunat. Şoferul de la CTP, Vasile Rusu, cel care a restituit o sumă importantă de bani uitată în mijlocul de transport în comun. Este un lucru extraordinar. Sunt gesturi care se întâmplă şi în alte părţi, dar în special în Cluj. Vă asigur că aici este regulă, nu o excepţie. Un astfel de gest arată calitatea oamenilor de la Cluj. I-am recomandat domnului director Neag să găsească o soluţie de premiere la final de an. Trebuie să vorbim despre astfel de gesturi, deoarece doar aşa pot deveni normalitate.", a declarat Emil Boc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter