Actualitate

FOTO Accident GRAV la ieșirea spre Apahida! Patru mașini făcute praf, opt victime

Un accident rutier a avut loc, marți, în jurul prânzului, la ieșirea din Cluj-Napoca înspre Apahida.

UPDATE

Două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și două echipaje ale SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier produs pe Varianta de Ocolire Cluj-Est, în jurul orei 12:40.

Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit patru autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o femeie de 51 de ani, care acuza dureri la spate. Restul ocupanților erau ieșiți în afara mașinilor.


Potrivit ISU Cluj, au fost folosite echipamentele speciale pentru ca femeia să fie urcată în ambulanță și dată în grija echipajului medical. De asemenea, au fost consultați la locul evenimentului șase adulți și doi copii de 3, respectiv 6 ani.

Din fericire, aceștia nu au suferit afecțiuni grave, toți erau conștienți și cooperanți. În schimb, au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare trei femei (de 25, 28 și 51 de ani), respectiv un bărbat de 25 de ani. Totodată, doi bărbați care au fost în mașini nu au necesitat transportul la spital.


ȘTIREA INIȚIALĂ

Conform primelor informații, se pare că patru mașini au fost implicate în evenimentul rutier. Potrivit martorilor, 7 persoane ar fi fost rănite în urma accidentului, printre care și doi copii.

„Sunt acolo două echipaje SMURD și două autospeciale de descarcerare, care au fost alertate ca urmare a unui accident rutier”, se arată într-un comunicat remis de ISU Cluj.

abonare newsletter