Actualitate

Untold 2020. Jumătate din hotelurile din Cluj au fost deja rezervate?

Primele 15.000 de abonamente pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Untold s-au vândut în 30 de secunde.

Povestea Untold continuă și anul viitor, între 30 iulie și 2 august, când va reuni iarăşi sute de mii de fani. Dată oficială a celui mai mare festival de muzică electronică din țară a fost anunțată luni.

"Cei care nu au reușit să-și achiziționeze astăzi un abonament pentru ediția din 2020 mai au o șansă săptămâna viitoare. Miercuri 27 noiembrie, ora 14.00 e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale începând de la 119 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate doar de cei care s-au înregistrat pe site-ul festivalului", anunță organizatorii festivalului.


Edy Chereji, director comunicare & marketing Untold: “Primele abonamente la acest preţ special, cel mai bun pe care îl putem oferi la ediţia de anul viitor, vor începe de la 109 euro plus taxe, abonament general de 4 zile, iar cel VIP pentru patru zile va fi miercuri la 309 plus taxe. Avem experienţă plăcută din anii precedenţi când de fiecare dată primele abonamente s-au epuizat inaproximativ 30 de secunde până la 2 minute. Asta înseamnă că avem cu adevărat fani care ne iubesc şi îşi doresc să ajungă în vara la Cluj.”

La scurt timp după ce a fost anunţată data festivalului: 30 iulie - 2 august, au fost ocupate deja 50% dintre locurile de cazare de la Cluj.


″În 3 minute am avut 5 mail-uri în care ne-au solicitat să le rezervăm camere. Avem totuşi şi oameni care la ediţia din acest an care au venit la noi şi și-au rezervat deja locurile pentru anul viitor, deşi nu se cunoştea perioada exactă, aşa că vor avea întâietate. Anul trecut, într-o lună de zile toate locurile scoase au fost închiriate”, a spus Gabriel Mărcuş, director marketing hotel, citat de știrileprotv.ro.

Ediţia aniversară cu numărul 5 a festivalului Untold a adus la Cluj în acest an peste 370.000 de oameni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter