Actualitate

Vremea se va răci în următoarele zile! Minimele se vor apropia de 0 grade

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în următoarele două zile urmând să se răcească după data de 20 noiembrie în toate regiunile, conform Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vremea se va răci în toată țara după 20 noiembrie, fiind așteptate temperaturi care se vor apropia de 0 grade Celsius pe durata nopții și aproximativ 10 grade Celsius pe timpul zilei. ANM a anunțat prognoza pentru următoarele două săptămâni, dar deși ne apropiem de luna decembrie sunt șanse mici să avem zăpadă.

 În Transilvania, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal la începutul intervalului când, în medie, se vor înregistra temperaturi maxime în jurul a 16 grade, apoi se va răci, maximele urmând a scădea spre temperaturi în jurul a 8 grade în data de 22 noiembrie. Până spre sfârşitul intervalului de prognoză, variaţiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra temperaturi maxime în jurul a 9 grade, în medie. În intervalul 18 - 21 noiembrie, temperaturile minime se vor situa în jurul unei medii de 6 grade, apoi vor scădea până spre -2 grade în data de 23 noiembrie, pentru ca ulterior, în intervalul 24 noiembrie - 1 decembrie, o creştere uşoară a acestora să conducă la înregistrarea unor minime cuprinse între 0 şi 2 grade, mediat regional. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicată în datele de 18, 20 şi 21 noiembrie şi din nou după data de 25 noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter