Actualitate

Un şofer a făcut infarct după ce maşina pe care o conducea a luat foc

Incidentul s-a petrecut vineri seara pe strada Sfântu Ion din Făget şi doar intervenţia promptă a medicilor l-au salvat.

"Pompierii sosiți la locul incendiului au găsit bărbatul de circa 65 de ani, întins pe carosabil, la aproximativ 10 m de mașina care ardea și care devenise inconștient în momentul în care a ieșit din autoturism și și-a văzut mașina cuprinsă de flăcări.

Pompierii au evaluat semnele vitale ale bărbatului, au găsit că acesta era inconștient, dar respira, astfel încât l-au pus în poziția laterală de siguranță, s-au asigurat că nu-i sunt obstrucționate căile aeriene și i-au asigurat un flux de aer constant dintr-unul din aparatele lor de respirat.


În acest timp a fost desfășurat dispozitivului pentru stingerea incendiului și au fost lichidate flăcările care cuprinseseră înainte de sosirea pompierilor întregul autoturism.

Acestea au fost stinse în cca 15 minute, iar un echipaj SAJ, solicitat de către pompieri din primele momente în care au sosit la locul evenimentului, a consultat bărbatul și l-a transportat la spital.


Din cercetările preliminare se pare că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului", precizează ISU Cluj.

Etichete: foc infarct sofer
Ultimele Stiri
abonare newsletter