Actualitate

Au început cazările în căminele UBB

Studenții Universității Babeș-Bolyai au început vineri, 27 septembrie 2019, să-și ocupe locurile obținute în căminele Universității.

Aproximativ 6000 de studenți vor fi cazați în acest an universitar în căminele UBB, ei beneficiind de locuri în camere cu 2, 3 sau 5 paturi, grupuri sanitare și spații pentru gătit proprii sau comune, repartizarea locurilor fiind realizată de fiecare facultate, pe baza mediilor de admitere – în cazul studenţilor din anul I, respectiv pe baza mediei generale obţinute în anul de studii 2018-2019 pentru studenţii din ceilalţi ani, dar şi pe baza dosarelor medicale sau de sprijin social, acolo unde este cazul.
Tarifele stabilite pentru aceste locuri sunt cuprinse între 100 şi 220 de lei pe lună.
Studenții cazați în cămine beneficiază de internet gratuit, precum  și de locurile de relaxare amenajate special pentru ei în zona căminelor. De asemenea, unele cămine au spaţii amenajate pentru activităţi sportive şi jocuri, precum şi servicii de spălătorie, taxa fiind stabilită la 7 lei/spălare/uscare.
Toate căminele au fost igienizate şi reabilitate în timpul vacanţei de vară, astfel încât studenţii UBB să aibă parte de cele mai bune conditii de cazare şi studiu.
Perioada de cazare în căminele UBB va fi cuprinsă între 27 și 29 septembrie 2019, studenții fiind programați pe zile și ani de studiu, astfel încât procesul de cazare să se desfășoare fără incidente, iar timpul de așteptare să fie cât mai scurt.

 

Etichete: ubb cazare camin
Ultimele Stiri
abonare newsletter