Actualitate

Pază și protecție…în pierdere. Societatea Consiliului Județean Cluj, în colaps financiar

Profit zero, pierderi de mii de lei și datorii de milioane. Așa arată bilanțul unei societăți din subordinea Consiliului Județean Cluj. Iar problema persistă de la an la an.

O analiză a bugetului de venituri și cheltuieli la societatea Pază și Protecție Cluj SRL arată dimensiunea dezastrului la aceșt operator economic, care, în ciuda veniturilor aproape inexistente și a managementului defectuos continuă să fie susținută și unde, în continuare, se pompează bani publici.

Mai mult, chiar dacă merge în pierdere, societatea vrea să angajeze nu mai puțin de 16 agenți de securitate.


Potrivit bugetului rectificat, veniturile totale estimate  a fi realizate în anul 2019 sunt în sumă de 2,3 milioane de lei, iar totalul cheltuielilor a fost estimat la 2,8 milioane lei în creștere cu 702.310 lei față de nivelul aprobat la începutul anului.

“La data de 30 iunie 2019, societatea Pază și Protecție Cluj SRL a obținut o pierdere de 284.730 lei, iar rezultatul brut estimat pentru anul 2019 este pierdere de 472.600 lei. Se constată încercările de reducere a pierderii comparativ cu rezultatul anului 2018, când aceasta însuma 496.740 lei. Rezultatul negativ al societății este influențat de numărul insuficient de contracte precum  și de existența unor contracte cu tarife sub nivelul de creștere a salariului minim, care nu permit acoperirea cheltuielilor”, transmite Consiliul Județean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter