monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Trebuie să întreții un spațiu comercial sau un hotel? Iată de ce ai nevoie de un aspirator profesional! (P)

Mentenanța zilnică este unul din procesele de rutină care au loc cu regularitate în spații precum hoteluri, pensiuni sau zone comerciale.

Prin acest proces, se urmărește atingerea unui grad ridicat de curățenie, asigurând astfel o experiență de top vizitatorilor, dar și angajaților. În plus, această măsură previne și deteriorarea completă, cauzată de murdăria care a pătruns adânc în porii suprafețelor, crescând astfel durata de viață a covoarelor, carpetelor sau a altor tipuri de pardoseli.


Astfel, când vorbim de tipuri de pardoseală precum linoleumul sau gresia, curățatul manual este o opțiune viabilă. Însă, dacă acestea sunt expuse zilnic la murdărire, iar suprafața totală depășește 100 de metri pătrați, este mai rentabil din punct de vedere financiar să optezi pentru un aspirator profesional. Avantajul major al unui aspirator profesional este garanția unei curățări în profunzime, mult mai eficientă decât cea manuală.

Prin urmare, un aspirator profesional este esențial oriunde există trafic intens, iar igiena trebuie menținută la cote maxime. Viteza de curățare este un factor vital pentru a nu restricționa vizitatorii. De asemenea, este nevoie și de o metodă de curățare ce poate lasă toate suprafețele uscate, gata pentru a fi folosite. De aceea, îți prezentăm un model unic de aspirator profesionist de la Polti, ideal pentru suprafețe mari - Aspiratorul Profesional cu Abur Polti Mondial Vap 6000!

Mondial Vap 6000 este aspiratorul profesional cu abur, ideal pentru curățarea în profunzime a suprafețelor mari. Structura din oțel inoxidabil îl transformă în instrumentul perfect pentru curățarea bucătăriilor și a altor spații ce necesită igienizare, în timp ce autonomia de lucru prelungită permite sesiuni de curățare lungi, fără oprire. Echipat cu funcții: doar emisie abur, doar aspirație, abur și aspirație împreună, injecție / extracție și spălare în apă caldă și rece cu detergent. Acesta este echipamentul ideal pentru o curățare profesională completă și eficientă. Care sunt caracteristicile acestui aspirator profesional?

VORTEX CREAT DE FILTRAREA PRIN APĂ - "Vortexul" creat în interiorul recipientului de colectare face posibilă captarea chiar și a celor mai mici particule de murdărie din apă, împiedicând reintroducerea lor în mediul înconjurător.

CURĂȚAREA ÎN PROFUNZIME A COVOARELOR ȘI SCĂRILOR TAPIȚATE - Datorită rezervorului mare de 9 l, Mondial Vap 6000, combinat cu detergentul HP007, poate spăla și usca în profunzime covorul, covorașele și tapițeria, înlăturând chiar și murdăria cea mai persistentă.

CURĂȚAREA ÎN PROFUNZIME A PODELELOR ȘI SUPRAFEȚELOR DURE - Funcția de injecție / extracție îți permite să cureți chiar și cele mai murdare pardoseli. Dimensiunea compactă a periei o recomandă pentru folosirea în spațiile cu dimensiuni mai mici.

AUTONOMIE DE LUCRU PRELUNGITĂ - Rezervorul de apă de 2,5 l și recipientul de colectare de 3,5 l îți permite să cureți fără a te opri frecvent pentru a realimenta cu apă sau pentru a efectua operațiuni de întreținere a produsului.

PRESIUNE AJUSTABILĂ ȘI CONTROLABILĂ - Manometrul ajută la menținerea permanentă a presiunii aburului sub control. Datorită acestui control asupra aparatului, poți alege cea mai potrivită presiune de abur pentru tipul de curățare pe care îl efectuezi.

MOBILITATE MARE, FĂRĂ A LĂSA URME - Datorită celor patru roți pivotante, poți deplasa cu ușurință aparatul în toate direcțiile. Roțile sunt acoperite cu un material special care nu lasă urme pe suprafața de lucru.

FĂRĂ RISC DE ARSURI - Mânerul este proiectat astfel încât să nu se încălzească în timpul utilizării prelungite a produsului. Țeava de abur, de fapt, nu intră niciodată în contact cu mâinile operatorului.

ÎNTREȚINEREA RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ - Recipientul de colectare cu capacitate de 10 l poate fi scos rapid și curățat foarte ușor, printr-un singur click.

TOTUL LA ÎNDEMANĂ - Coșul mare de accesorii și cele două buzunare laterale practice atașate pe echipament îți permite să ai la îndemână toate accesoriile și uneltele de care ai nevoie, ceea ce îl face aliatul perfect pentru curățarea camerelor de hotel.