Actualitate

Boc, muștruluit de Dohotaru: „Este inadmisibil să stăm la cozi diminețile, la plata creșelor!”

Deputatul independent de Cluj Adrian Dohotaru dezvăluie că a sesizat Primăria municipiului Cluj-Napoca, supărat pe cozile formate dimineața la plata creșelor și grădinițelor.

Boc, muștruluit de Dohotaru: „Este inadmisibil să stăm la cozi diminețile, la plata grădinițelor!” Boc, muștruluit de Dohotaru: „Este inadmisibil să stăm la cozi diminețile, la plata grădinițelor!”

„Domnule primar, este inadmisibil ca în Clujul cu pretenții de smart city și de digitalizare a administrației să stăm la cozi diminețile, la plata creșelor și grădinițelor. Cer implementarea unui sistem online de plată a meselor la toate grădinițele și creșele din Cluj, pentru a nu mai pierde 5-10 minute la coadă, mai ales dimineața când este aglomerație în oraș și trebuie să ajungem la timp la locul de muncă”, se arată într-un mesaj al deputatului clujean.

În paralel, la solicitarea mai multor părinți clujeni și având în vedere că grădinițele private costă cât un salariu minim pe economie, Adrian Dohotaru solicită crearea unui grup de lucru care caută soluții pentru ca fiecare copil din Cluj să aibă acces la o creșă și grădiniță publică.


CITEȘTE ȘI: Sute de copii nu au prins locuri în creșele din Cluj-Napoca. Boc aruncă pisica în curtea Parlamentului: „Nu au făcut nimic!”

CITEȘTE ȘI: Boc a găsit soluţia pentru copiii care nu au loc la creşă. Mamele primesc 150 € să plătească bonă

Ultimele Stiri
abonare newsletter