monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Nici nu știai cât de simplu este să obții un împrumut rapid! (P)

De obicei, oamenii contractează un împrumut rapid atunci când au ales să își ducă la bun sfârșit un plan, fie că acesta constă în renovarea locuinței, reparații sau achiziționarea unei noi mașini de spălat!

Oricare ar fi și planurile tale, acum poți conta pe un imprumut rapid de la Provident, care îți oferă libertatea de a-ți îndeplini visurile! Înainte de a solicita un credit Provident, este important să cunoști câteva aspecte, pentru a te asigura că ești eligibil pentru un împrumut. Astfel, dacă dorești să aplici pentru un împrumut rapid, trebuie să cunoști câteva detalii importante.


Pentru început, trebuie să știi că Provident este o companie cu experiența de peste 13 ani în România, care a deservit până în prezent peste 1 milion de clienți români. Astfel, atu-urile acestei companii sunt transparența totală a costurilor și nevoia de a căuta mereu echilibrul dintre costuri și nevoile reale ale consumatorilor de credite.

Este foarte simplu să aplici pentru un împrumut rapid. Iată care sunt pașii pe care trebuie sa îi parcurgi:

1. Să îndeplinești condițiile minime. Pentru a putea aplica pentru un împrumut rapid, trebuie să ai cetățenia română și minimum 18 ani împliniți. De asemenea, trebuie să realizezi un venit lunar de cel puțin 300 de Lei, probat cu un act în acest sens (adeverința de la angajator, fluturaș de salariu, talon de pensie în cazul seniorilor, sau chiar interogare ANAF), dar și să ai adresa de domiciliu sau reședința pe teritoriul României și să furnizezi un numar de telefon valabil. După cum vezi, aceste criterii nu sunt deloc restrictive și practic oricine le poate îndeplini.

2. Să completezi formularul. Datele pe care trebuie să le completezi sunt următoarele: nume și prenume, telefon mobil (sau fix), e-mail, dar și confirmarea vârstei de peste 18 ani și acordul pentru primirea comunicărilor de marketing. Tot acest proces durează maximum 1 minut.

3. Să alegi suma dorită. Pe site-ul companiei de credite de consum Provident, găsești un simulator de credit, cu ajutorul căruia poți alege valoarea unui împrumut rapid, dar și alte opțiuni, precum modalitatea de plată și perioada de rambursare. De asemenea, tot aici poți alege și serviciul opțional și auxiliar de gestionare la domiciliu a împrumutului. Astfel, contra-cost, vei putea primi banii direct la domiciliu, urmând ca reprezentantul Provident să te viziteze regulat pentru ramburs, după un orar stabilit de comun acord. Iată în continuare câteva simulări, ca să îți faci o idee despre ce presupune un astfel de împrumut:

I. Vreau 3.000 de Lei -> prin transfer bancar -> perioada de rambursare de 62 de săptămâni -> rata săptămânală 67,05 Lei (comision unic 0 Lei) -> valoarea totală de plată 4.156,89 de Lei (dobânda anuală efectivă 77,12%)

II. Vreau 5.000 de Lei -> prin serviciul de gestionare la domiciliu -> perioada de rambursare de 84 de săptămâni -> rata săptămânală 116,52 de Lei (comision unic 20 de Lei) -> valoarea totală de plată 9.786,95 de Lei (DAE 91,21%)

III. Vreau 8.000 de Lei -> prin serviciul de gestionare la domiciliu -> perioada de rambursare de 104 săptămâni -> rata săptămânală 161,03 Lei (comision unic 20 de Lei) -> valoarea totală de plată 16.746,17 Lei (DAE 96,63%).

Beneficiile unui împrumut rapid de la Provident

Prin urmare, dacă optezi pentru un împrumut rapid de la Provident, beneficiezi de colaborarea cu o companie profesionistă, care nu-și lasă clienții la greu! În plus, ratele fixe, serviciile opționale și ajutorul constant, oferit de reprezentanții Provident, sunt argumentele care recomandă această companie ca fiind una de încredere pe piața creditelor din România!