monitorulcj.ro Menu
Actualitate

De unde îți poți achiziționa rapid componente de schimb și piese drujba Stihl sau Husqvarna? (P)

Aceste două mari companii au fost printre primele care au produs drujbe portabile, de calitate, folosite acum în întreaga lume!

Producătorii aceștia sunt atât de cunoscuți încât multe companii, precum Roco Piese, produc sau distribuie acum piese și copii de piese de drujba Stihl/Husqvarna, perfect echivalente! Andreas Stihl, de exemplu, a construit prima drujbă în 1926. Această funcționa cu electricitate și avea în jur de 64 de kilograme. Astăzi, numele de Stihl este sinonim cu calitatea profesională a pieselor și drujbelor de pretutindeni.


În schimb, Husqvarna are o istorie mai lungă și mai tumultoasă, chiar dacă astăzi produce unele dintre cele mai bune drujbe din lume. Fabrica suedeză este specializată în producția de aparatură de tot felul, de la arme, până la mașini de cusut! Fondată în 1689, compania este cunoscută pentru calitatea ireproșabilă a mașinilor și pieselor care văd porțile fabricii. Cu toate acestea, prima drujbă produsă a fost lansată în 1959, cucerind instant publicul! Motivul este unul simplu: În timp ce se afla în producție, una din cerințe era ca zgomotul produs să fie mult mai mic, comparativ cu alte drujbe ale aceleiași epoci. Astfel, inginerii au făcut apel și la alte secțiuni ale fabricii, de unde au putut produce și testa diverse piese de drujba Husqvarna. Prin urmare, în 1959, drujba Husqvarna 90 avea un nivel de zgomot la doar jumătate din cel al competitorilor!

Ce înseamnă piese de drujba Stihl/Husqvarna echivalente?

Aceste piese de drujbă, fie că sunt Stihl sau Husqvarna, sunt produse în conformitate cu regulamentele relevante, cu scopul de a înlocui una sau mai multe piese deficitare, pentru funcționarea corectă a unui ansamblu motorizat. De aceea, dacă ești în căutare de piese de drujba Stihl sau Husqvarna, originale sau echivalente, poți face apel la Roco Piese, magazinul online numărul 1 în România când vine vorba de piese de schimb pentru o gama variată de scule, unelte sau mașinării!

Avantajele pieselor echivalente constau în primul rând în prețul atrăgător, dar și în calitatea asigurată de garanție! În plus, un alt avantaj major constă în faptul că poți încerca și lame cu lanț de alte dimensiuni, pentru a compara performanțele. Nu uita însă să verifici atent toate caracteristicile acestor piese de drujbă, deoarece, chiar dacă lungimea este aceeași, pasul poate diferi. De aceea, chiar și când ni se pare că este potrivit ca lungime, un lanț cu pas necorespunzător poate conduce chiar la defectarea drujbei!

Prin urmare, dacă ai nevoie de detalii, sau vrei să știi care sunt echivalentele corecte pentru mai multe modele de drujbă Stihl/Husqvarna, specialiștii Roco Piese îți stau cu mare drag la dispoziție, la numerele de telefon 0749.541.050 - Maricica sau 0736.135.977 - Andrei. Nu uită să folosești și filtrele din stânga paginii site-ului, unde poți întâlni, în cele mai multe cazuri, modelul tău de drujbă, care îți afișează toate piesele echivalente.

Alege piese de drujba Stihl/Husqvarna de la www.RocoPiese.ro și bucură-te de ele pentru mult timp! Intră pe site, selectează produsul dorit, completează formularul și gata! Livrarea se va face în 48 de ore, indiferent de localitate, iar pentru comenzile ce depășesc suma totală de 300 de Lei, livrarea este gratuită, oriunde în România!